Nábytek hülsta, tradiční kvalita made in Germany

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Když před více než 80 lety spatřily první výrobky hülsta světlo světa, měla firma pouze 10 zaměstnanců. O dvacet let později už byla stejnojmenná společnost nejoblíbenější značkou nábytku v celém Německu. Tam si pozici jednoho z nejoblíbenějších výrobců kvalitního, elegantního a tradičními postupy vyráběného nábytku drží dodnes. Značku nabízející jedinečná řešení pro obývací pokoje, jídelny, pracovny, ložnice, šatny, koupelny, dětské pokoje a vstupní prostory nyní představuje společnost W a Weinzettl ve svých showroomech v Praze, Brně, Táboře a Ostravě, kde vám navrhnou originální 3D interiér na míru.

Hülsta je synonymem nadčasovosti, německé kvality, designu, pestré nabídky produktů a v neposlední řadě individuality a inovací. Barevné a materiálové kombinace umožňují navrhnout jedinečný interiér jen pro váš domov. Současně je design nábytku navržen tak, aby vystihl vaši individualitu. Programové řady lze libovolně kombinovat. Nábytek hülsta je určen pro lidi, kteří oceňují originalitu, pohodlí a sofistikovanou funkčnost. Vyvážený design perfektně ladí s moderními trendy v nábytku.

U hülsty je zvykem, že nabízí zákazníkům nábytkové sestavy šité na míru. V letošním roce opět doplnila nábytkové řady a rozšířila stávající sortiment.

Zákazník navíc získá benefity v podobě 5leté záruky, výroby 100% v Německu z těch nejkvalitnějších materiálů, nábytku oceněného cenou za design Red Dot a za zdravotní nezávadnost Blue Angel.

hülsta Sofa – pohodlí, design a kvalita

Sedací soupravy hülsta Sofa jsou vyráběny celosvětově známým výrobcem Rolf Benz a v České republice je firma W a Weinzettl jejich jediným oficiálním prodejcem. Pohovky disponují vysokou funkčností, jedná se tak o jedinečné spojení funkčnosti a designu, který výrobkům hülsta Sofa dodává stylový vzhled a mimořádné pohodlí.

Přečtěte si:  Německý nábytek hülsta, tradiční kvalita made in Germany

Tento výrobce prodává své sedací soupravy ve více než 50 zemích po celém světě. U všech pohovek je kladen důraz na pohodlí, design, použití jen těch nejlepších kombinací materiálů a v neposlední řadě i na detail a na 100% spokojenost zákazníků.

www.nabytekhulsta.cz  I www.sedackyhulsta.cz

Share.

About Author

Comments are closed.