MUREXIN – nivelační, opravné a výplňové hmoty

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nivelační, opravné a výplňové hmoty vyrovnávají nerovnosti podkladu a současně vytvářejí optimálně hladký a pevný povrch před kladením všech podlahových krytin. MUREXIN nabízí široké spektrum výrobků pro každou oblast použití. K dispozici jsou samozabíhavé nivelační stěrkové hmoty, které umožňují vyrovnání a nivelizace velkých ploch v jednom pracovním kroku, a to na starších i nových podkladech.

Rychletuhnoucí pevné opravné a výplňové hmoty slouží k vytváření často nezbytného spádu, zejména však k rychlým opravám větších děr, trhlin a poškozených míst v podkladu.

Opravná hmota na beton RS 90 F je cementová hmota, která se vyznačuje tím, že je velmi jemná, tvárná a umožňuje stažení do nulové tloušťky, což ji předurčuje k efektivním opravám betonových povrchů. Hmota je na bázi rychletuhnoucích cementů a vyniká rychlým tuhnutím bez ohledu na tloušťku vrstvy. Pokládka je tak možná již po 90 minutách!

Nivelační hmota FZ 100 se pyšní vynikajícím rozlivem, je rychleschnoucí a vysoce nasákavá. Obsahuje speciální ztekucovače a vytváří velmi hladký a lehce brousitelný povrch. Je vhodná ke zhotovení ideálně rovných podkladů před kladením všech typů podlahových krytin a parket. Je vhodná i pro podlahové vytápění.

www.murexin.cz

Přečtěte si:  Nivelační hmoty Weber na bázi síranu vápenatého - Webernivelit S a Weberfloor 4095
Share.

About Author

Comments are closed.