Spolehlivá ochrana proti vodě voděodolné podlahy EGGER

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

S jakým množstvím vody si podlaha bez následků poradí? To je otázka, kterou si v aktuální kampani položil tyrolský výrobce materiálů na bázi dřeva. Podlahy na bázi dřeva od firmy EGGER jsou spolehlivě voděodolné a nabízejí oproti klasickým podlahám do vlhkého prostředí výhody, jako je příjemný a přirozený pocit a široký výběr dekorů. Snadno se čistí a jsou odolné jako dlaždice, přičemž se díky zaklapávacímu systému pohodlně a bezpečně pokládají.

V běžném životě se to může stát rychle: voda se rozlije na podlahu. Bez obav, voděodolné podlahy EGGER to vydrží. Se třemi různými typy nabízí firma EGGER ten správný produkt pro každou aplikaci: Podlahy Laminát s instalačním systémem Aqua CLIC it! chrání před pronikáním vody po dobu 24 hodin díky vodotěsnému zaklapávacímu systému, a jsou proto volbou šitou na míru kuchyním a koupelnám v soukromých obytných prostorech. Firma EGGER vyvinula prémiovou podlahu Laminát Aqua+ speciálně určenou pro náročné komerční použití. Spolehlivě chrání před mokrem a vlhkostí po dobu až 72 hodin – stejně jako podlaha na bázi dřeva Design GreenTec. Tato designová krytina kombinuje přirozený komfort bydlení a funkčnost tím nejkrásnějším způsobem – zcela bez vinylu.

Díky vodotěsnému zaklapávacímu systému se tato podlaha z řady
Laminát cítí jako doma i v koupelně. Dekor EL1007 Dub Sherman medový
je rustikální dřevodekor v hřejivém hnědém tónu. Vzhled podlahových prken
s použitými efekty lze kombinovat mnoha způsoby.

Odolná proti vodě, cenná pro přírodu

S voděodolnými podlahami EGGER se zákazníci rozhodují pro trvale udržitelné řešení. Všechny jsou na bázi dřeva, které pochází z regionálního, certifikovaného lesního hospodářství. Firma uplatňuje šetrný přístup k využívání přírodních zdrojů tím, že ve velké míře využívá vedlejší produkty z pilařské výroby a zbytkové dřevo. Tyto podlahy jsou 100% bez PVC a změkčovadel a zajišťují zdravé životní prostředí. Výrobky byly oceněny evropskou ekoznačkou a nesou označení kvality Blue Angel za splnění těch nejpřísnějších emisních norem. Vnitřní hodnoty korespondují s vnější přitažlivostí: v autentických dekorech kombinovaných s odpovídajícími povrchovými strukturami působí efekty dřeva a kamene přirozeně.

Přečtěte si:  Jednobarevné podlahoviny jsou u architektů v oblibě

Jednoduše praktické, jednoduše voděodolné

Voděodolné podlahy EGGER nejenže bezpečně chrání před vodou, ale zvládají i každodenní zátěž a namáhání. Jsou robustní a odolné. Světlostálý povrch se snadno čistí a působí antibakteriálně. Se zaklapávacími instalačními systémy CLIC it! a Aqua CLIC it! s tvarovým profilem lze všechny snadno pokládat jako plovoucí. Podlahové desky lze spojovat pod úhlem nebo je sklepávat. Předepnutí minimalizuje tvorbu spár při normálních teplotních a klimatických výkyvech a zajišťuje optimální soudržnost podlahových desek. Jejich demontáž a výměna není složitá. Všechny podlahy EGGER se výborně hodí pro pokládku na systémy podlahového vytápění.

EGGER Design GreenTec je ideální pro velké prodejní a výstavní plochy.
Přírodní dekor EHD014 Dub Monfort přírodní vytváří ideální plochu pro jízdní
kola. Zvýrazněné praskliny a suky dodávají dekoru hnědého dubu živý efekt.

Podlaha laminát se systémem Aqua Clic it! – pro bezstarostný každodenní život

Podlaha Laminát s instalačním systémem Aqua CLIC it! je nejnovějším přírůstkem do produktové skupiny podlahových krytin. Vodotěsný instalační systém Aqua CLIC it! s ochranou proti bobtnání hran, voděodolný povrch a nosná deska na bázi dřeva zajišťují ochranu proti pronikání vody po dobu 24 hodin. Tato podlaha je navržena pro soukromé použití, přičemž chrání před případnými nehodami s vodou – zejména v koupelně, kuchyni a předsíni. Nové podlahy řady Laminát s technologií Aqua CLIC it! jsou k dispozici ve formátech podlahových desek Large a Classic.

Přečtěte si:  Kolekce Design Stone - vinyl ve stylu kamene či betonu

Podlahy laminát Aqua+ – ochrání nejen před vodou

Podlaha Laminát Aqua+ na bázi dřeva je prémiovým produktem v řadě voděodolných podlach EGGER a vody se rozhodně nebojí. Speciální složení s voděodolnou nosnou deskou Aqua+ s technologií ochrany proti bobtnání zajišťuje, že krytina spolehlivě odolá vlhkosti a mokru po dobu až 72 hodin. Díky tomuto speciálnímu složení se hodí stejně dokonale do kuchyní, koupelen a předsíní jako i ke komerčnímu využití se zvýšenými nároky na čištění – dokonce i parním čističem.

EGGER Design GreenTec nabízí spolehlivou ochranu proti mokru
a vlhkosti. S třídou využití 33 je vhodný také pro náročné komerční použití
v hotelech. Dekor EPD040 Dub Almington béžový je ve vzhledu světlého
dřeva s výraznými suky všestranný.

Podlahy Laminát Aqua+ se dodávají v široké škále autentických dřevodekorů a reprodukcí kamene. Povrchová struktura se synchronizovanými póry kopíruje strukturu dezénu, takže podlaha působí na dotek stejně přirozeně, jak vypadá. Volba ideálního formátu podlahové desky dodá každé místnosti něco navíc. Podlahové desky Classic poskytují vyvážené proporce. Širší podlahové desky Large podtrhují prostorné pokoje a zdůrazňují efekt dekorů venkovského domu. Podlahové desky EGGER ve formátu Kingsize nabízejí zvláštní efekt. Dávají vzhledu kamene sofistikovaný charakter dlaždice.

Podlaha design GreenTec – bezpečná ve své přirozené kráse

Podlaha EGGER Design GreenTec je nejkrásnější kombinací stylového designu a vodoodpudivé kvality. Nejenže dobře vypadá, ale nabízí i spolehlivou ochranu proti vlhkosti. Díky třídě použití 33 je vhodná i pro náročné komerční využití. Je robustní a protiskluzová a její pokládka je maximálně flexibilní díky instalačnímu systému CLIC it! Integrovaná korková podložka zjednodušuje zpracování a snižuje kročejovou a prostorovou hlučnost, usnadňuje pokládku a zajišťuje příjemný pocit při chůzi i stání.

Přečtěte si:  PODLAHY Profi 2020/05

Řada příslušenství EGGER zajišťuje bezpečné a precizní zakončení

Aby se zajistilo, že voděodolné podlahové desky se po instalaci stanou spolehlivou a trvalou ochranou proti vodě, je důležité zaměřit se na celý systém podlahy. Při pokládce je nejdůležitější vlastní podlahová krytina. Nejlepšího výsledku však dosáhnete se správným příslušenstvím. Proto firma EGGER nabízí pro tuto řadu také optimálně sladěné produkty. Odpovídající podložky EGGER zaručují nejen ideální tlakovou stabilitu, ale také vysokou úroveň izolace kročejového hluku i celkové snížení ostatních zvuků. Lze je používat také v případě podlahového vytápění a jsou vhodné i pro vlhké místnosti.

Podlahové lišty ve sladěném dekoru nebo v bílé barvě a odpovídající podlahové profily doplňují celkový vzhled podlahy. Ve spojení s potřebnými těsnicími páskami zajišťují dokonalé ukončení u stěn a hran, a zabraňují tak pronikání vlhkosti. Atraktivní vzhled se tak doplňuje s maximální funkčností a dlouhou životností. Vysoce kvalitní výrobky pro péči zajišťují, že podlahy budou i po letech od pokládky stále zářit jako nové.

Voděodolné podlahy EGGER

  • Podlahy na bázi dřeva EGGER řady Laminát a Design GreenTec jsou spolehlivě voděodolné a vyrobené způsobem šetrným k přírodním zdrojům.
  • Se třemi různými typy podlah nabízí firma EGGER ten správný produkt pro každou aplikaci.
  • Podlahy EGGER jsou k dispozici v širokém výběru autentických dřevodekorů a reprodukcí kamene.
  • Se zaklapávacími instalačními systémy EGGER CLIC it! a Aqua CLIC it! s tvarovým profilem je podlaha snadno položena jako plovoucí a spolehlivě drží na svém místě.

Tipy a informace pro úspěšnou pokládku naleznete na webových stránkách EGGER nebo na firemním kanálu YouTube.

www.egger.com
Foto: EGGER Holzwerkstoffe

Share.

About Author

Comments are closed.