DOMOTEX 2024: podlahy, ale i stěny a strop. Volná vstupenka na veletrh.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

HOME OF FLOORING – STŘEDEM POZORNOSTI BUDE ITÁLIE

DOMOTEX se bude konat od 11. do 14. ledna 2024 na výstavišti v německém Hannoveru a organizátoři opět chystají řadu změn a novinek, od nichž si slibují oživení obsahu veletrhu a větší atraktivitu jak pro vystavovatele, tak pro návštěvníky. Větší prostor dostane koncept Mood Spaces, nově proběhne Home of Flooring a do expozice budou začleněny také materiály pro stěnu a strop.

Po úspěšném comebacku v roce 2023 jsou přípravy na 34. ročník světového veletrhu koberců a podlahových krytin opět v plném proudu. DOMOTEX se neustále vyvíjí a přichází s novými formáty. Jedním z těch podstatných bude zaměření na jednu konkrétní zemi, její tradici, charakteristiky, výrobce a trendy.

Home of flooring

„Důraz je kladen na trendy a design, barvy a inovace dané země. Vyzdviženi budou i výrobci a designéři a zaměříme se také na další charakteristické aspekty, jako je například marketing. V roce 2024 bude středem pozornosti Itálie, kterou tento koncept bude začínat,“ říká Sonia Wedell-Castellano, ředitelka společnosti DOMOTEX, Deutsche Messe AG.

„Naším cílem není jen spojit svět koberců a podlahových krytin na jednom místě. Spíše chceme dát průmyslu místo, kde se cítí pohodlně, kde si může vytvořit vlastní platformu a kde se mohou setkat jednotlivci, kteří mají jednu věc společnou: vášeň pro podlahy a koberce. DOMOTEX by tak měl být silnou a jednotnou bází pro podlahové krytiny všeho druhu!“ dodává Sonia Wedell-Castellano.

Přečtěte si:  Carpet Design Awards - nejkrásnější koberce z veletrhu Domotex 2023

Vystavovatelé

Svou účast na nadcházejícím veletrhu DOMOTEX již potvrdilo mnoho mezinárodních značek podlahovin včetně Amorim, Balta Industries, Bhadohi Carpets, Corkart, Design Parquet, Exportdrvo, Falquon, Fedustria, Golze, Homag, i4F, Infloor Girloon, Ipek, ITC Natural Luxury Flooring, Brink & Campmann Jaipur Rugs, Javi Home, MASSIVE HOLDING, Merinos, Neuhofer, Oriental Weavers, Paulig, PPS-Galekovic, Power Dekor Group, Selit, STP, ter Hürne, Tisca Textil, Unifam, Välinge a mnoho dalších.

The Green Collection

DOMOTEX bude pokračovat v osvědčeném konceptu informování o aktuálním výzkumu a regulačních opatřeních v oblasti udržitelnosti THE GREEN COLLECTION. Vrcholem speciální prezentace bude předání ocenění GREEN COLLECTION Awards. Mezinárodní odborná porota posoudí přihlášené produkty a provede předběžný výběr, který bude vystaven na ploše GREEN COLLECTION po celou dobu veletrhu.

Výrobci se mohou o ocenění GREEN COLLECTION Award ucházet do 10. listopadu 2023. Své výrobky mohou přihlásit i společnosti, které se veletrhu DOMOTEX aktivně neúčastní jako vystavovatelé.


KATEGORIE OCENĚNÍ ODRÁŽEJÍ RŮZNÉ ASPEKTY UDRŽITELNOSTI

Všechny čtyři kategorie ocenění se zabývají udržitelností, ale každá se zaměřuje na jiné atributy, které tvoří udržitelný výrobek nebo výrobní proces.

  • Ekologicky šetrné výrobky (Eco-friendly Products): Zaměřuje se na ekologicky a eticky vyrobené materiály a recyklované a upcyklované suroviny.
  • Zdravé výrobky (Healthy Products): Zaměřuje se na výrobu koberců a podlahových krytin s nízkými emisemi.
  • Udržitelná výroba (Sustainable Production): Zde jsou představeny alternativní, energeticky úsporné a další udržitelné výrobní postupy v podlahářském průmyslu a odpovídající výrobky.
  • Společenská odpovědnost (Social Responsibility): Odráží aktivní boj proti dětské a nucené práci a je určena k certifikaci výrobců, kteří vyrábějí příkladným způsobem bez vykořisťování svých zaměstnanců.
Přečtěte si:  Veletrh DOMOTEX 2024: Nejnovější trendy ze světa podlahových krytin a koberců.

RETAILERS’ PARK

Účastníci z řad řemeslníků a specializovaných prodejců se mohou těšit na nové centrum: V RETAILERS’ PARKu v hale 19 vybídnou DECOR-UNION a MEGA Gruppe (společně se svými dodavateli) návštěvníky, aby se zamysleli nad rámec podlah a představili si ucelený design interiéru. Prezentovány budou barvy a laky, tapety, nátěry, které chrání před UV zářením, a mnoho dalších inovativních produktů, jež vytvářejí harmonické interiéry.


Na základě naší dobré spolupráce s pořadatelem veletrhu, můžeme našim čtenářům nabídnout permanentní vstupenku na veletrh zdarma.

Tu si zajistíte registrací e-kódu: UJ365 na webu pořadatele v sekci: For Visitors – Tickets – Personalize your Ticket. V případě dotazů k veletrhu můžete kontaktovat výhradní zastoupení pořadatele v ČR, společnost PROveletrhy, info@proveletrhy.cz.


www.domotex.de

Share.

About Author

Comments are closed.