Veletrh DOMOTEX 2024: Nejnovější trendy ze světa podlahových krytin a koberců.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

V německém Hannoveru se na veletrhu DOMOTEX od 11. do 14. ledna 2024 setká obor koberců a podlahových krytin, aby zde jeho zástupci a návštěvníci výstavy z celého světa sdíleli nejnovější trendy a novinky.

V halách podlahových krytin nebudou chybět dlouholetí vystavovatelé, jako Area Floors, Amorim, Lamett, Li & Co, Camsan, Design Parquet, CFL Flooring, AGT, Forestry Timber, STP, SWISS KRONO, Decospan, Massive Holding, Floorify a Granorte. Představí se ale také zcela nové značky nebo firmy, které se v posledních letech neúčastnily. Jako například Kronospan a Kaindl, mFlor, Onefloor, Republic, Classen, Gerflor a MeisterWerke. Z oblasti aplikačních technologií a technologií pokládky jsou přihlášeny také firmy Neuhofer, SELIT, Välinge, Estillon, Shaper Origin, ADESIV, KLEIBERIT a i4F.

Vedle veletrhu je pro návštěvníky připraven velmi rozmanitý doprovodný program.

Přehlídka THE GREEN COLLECTION se vrací podruhé, aby představila, v hale 23 nejnovější vývoj v oblasti udržitelnosti, oběhového hospodářství a ochrany životního prostředí v kobercovém a podlahářském průmyslu. Speciální přehlídka nabídne i v roce 2024 zejména výrobcům koberců příležitost upozornit na to, jak mohou ekologické přístupy změnit budoucnost odvětví.

RETAILERS’ PARK – Vše o podlahách, stěnách a stropech
Společně s DECOR UNION a MEGA Gruppe rozšiřuje DOMOTEX poprvé své portfolio o výstavní oblasti „stěna a strop“. Kromě dalších dodavatelů podlah bude RETAILERS‘ PARK v halách 19 a 20 nabízet produkty pro kompletní interiérový design – včetně barev a laků od Südwest, Meffert a PPG Coatings a také tapet od AS a Erfurt.

Přečtěte si:  DOMOTEX 2023 - Hannoverský veletrh zve od 12. do 15. ledna 2023 a chystá řadu novinek

DOMOTEX on Stage
Program konference v hale 23 nabízí kompletní pohled na témata budoucnosti napříč celým odvětvím s předními odborníky z oblasti maloobchodu, asociací, architektury, interiérového designu, řemesel a politiky. V pátek 12. ledna na veletrhu vystoupí německý politik a poslanec Evropského parlamentu Reinhard Bütikofer s přednáškou European Green Deal (o Evropské zelené dohodě). Joachim Stumpp, výkonný ředitel raumprobe a Chiara Rodriquez z Materially nabídnou přednášky o udržitelných materiálech. Kromě udržitelnosti hrají na DOMOTEX on Stage zásadní roli témata týkající se trendů, či nedostatku kvalifikovaných pracovníků.

Mood Spaces – Inspirativní interiérový design
Prostorové instalace „Mood Spaces“ umožňují renomovaným mezinárodním designérům představit jimi navržené instalace místností, které odrážejí aktuální trendy a inspirace v oblasti bydlení. Jedná se o neocenitelný zdroj inspirace pro kobercový průmysl, který hledá inovativní designové nápady a trendy.

Doslova magnet pro návštěvníky je projekt Peacock návrhářky Lily Valadan. Pod názvem „Night Time in a Palace“ (Noční čas v paláci) bude v hale 3 zřízena muzejní instalace perských koberců.

Veletrh DOMOTEX 2024 odstartuje také zcela nový koncept zaměřený na jednotlivé země. V roce 2024 to bude „INSIGHT ITALY“, a v centru pozornosti tedy bude Itálie. Tato jedinečná speciální přehlídka se zaměří na trendy, vzory, barvy a inovace z Itálie a nabídne návštěvníkům vhled do kreativity a dokonalosti italského průmyslu koberců a podlahových krytin.

A kromě toho, v průběhu celého veletrhu nabízí DOMOTEX četné bezplatné networkingové akce, na kterých si můžete v uvolněné atmosféře nad jídlem, pitím a zábavou popovídat s ostatními účastníky z celého světa, navázat ještě další nové obchodní kontakty.

Přečtěte si:  Domotex 2023 nově, zeleně a užitelně

Zaregistrujte e-kód SURuf a zajistěte si permanentní vstupenku zdarma a vydejte se 11. – 14. ledna 2024 do Hannoveru.

www.domotex.de

Share.

About Author

Comments are closed.