PODLAHY Profi 2023/06

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

Cech podlahářů ČR oslavil 25 let svého trvání a dostal se při tom absolutně nejvýš, jak je u nás možné. Nemyslím to v přeneseném významu, ale fakticky. Při setkání na Upgrade podlaháře v Peci pod Sněžkou 10. a 11. října se setkali jeho členové a partneři v hotelu Horizont nejen při přednáškách a společenské konverzaci, ale část z nich vystoupala až na nejvyšší českou horu Sněžku. Rekordní účast na akci dokazuje, že cech je pro své členy stále atraktivnější, zajímavější a smysluplnější, jde správným směrem a míří vysoko.

Tématem vydání tohoto čísla časopisu jsou textilní podlahoviny. Kromě novinek a zajímavostí představujeme i nové trendy, které rezonovaly veletrhem iSaloni v Miláně. Na pokládku PVC podlahovin se v další části seriálu Vše začíná od podlahy zaměřuje článek, který připravil znalec v oboru Bohumil Kratochvíla, a pod titulkem Dutohlavec se v dalším příspěvku Ing. Marka Poláška dozvíte, proč nepřilepená místa podlahoviny najdeme poklepem a proč je přestat hledat, proč helvétská víra už není to, co bývala, a proč svazek na věčné časy nevydrží někdy ani pár měsíců. Pozvánka na veletrh DOMOTEX přesahuje do roku 2024, kdy se na vás opět těšíme spolu s dalším ročníkem našeho časopisu.

Přeji vám příjemné čtení a krásný závěr roku 2023.

JANA KOMÁRKOVÁ,
ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 5 vydání za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Digiport si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.