Tři top barvy do koupelny

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Doby, kdy bývaly koupelny vydlaždičkované od podlahy až po strop, už jsou dávno pryč. V dnešní době existuje mnoho zajímavých interiérových designových řešení, která zpestří vaše intimní prostory. Dřevo, beton, sklo, kámen a vinyl jsou v moderním interiéru jen jedny z mnoha alternativ k dlaždičkám. Interiérové barvy však nabízí nejdostupnější a také nejjednodušší řešení. Ve srovnání s dalšími materiály není barva drahá a její nanášení nevyžaduje žádné speciální schopnosti. A pokud máte pocit, že potřebujete barevnou změnu, je renovace finančně dostupná a snadno proveditelná.

Je nátěr v koupelně skutečně praktickým řešením? Bezpochyby ano! Ale zvolená interiérová barva by měla být vybírána pečlivě. Bezpečnou volbou jsou speciální barvy, které kombinují biocidní vlastnosti (které zabraňují vzniku plísní) a zamezují tvorbě kondenzace, díky čemuž jsou vhodné do místností vystavených větší koncentraci vodní páry. Interiérová barva SPEKTRA Kitchen & Bathroom je, jak již název napovídá, vhodná k použití v koupelnách a kuchyních.

Šedé odstíny na stěnách koupelny nádherně, a přitom jemně zdůrazní bělost vybavení koupelny a v kombinaci se sladěnou podlahovou krytinou představují nadčasovou eleganci.

Zelená barva v koupelně symbolizuje návrat k přírodě a autentičnosti, a perfektně ladí s květinovými vzory na dalších prvcích, od dlaždiček až po koupelnový textil. V koupelnách s dostatkem světla mohou květináče s rostlinami vytvořit zelenou oázu; v koupelnách bez oken můžete dosáhnout podobného efektu pomocí umělých květin či dekorací vytvořených ze sušených květin.

Pečlivě zvolený odstín růžové může v koupelně vypadat opravdu pěkně. Pudrově a tlumeně růžová se skvěle hodí ke světlému i tmavému koupelnovému nábytku, a jemně doplňuje a podtrhuje intenzivnější geometrické vzory na dlaždičkách a dalších dekoracích.

Přestože je koupelna výjimečným a intimním prostorem, je i tak smysluplné barevně ji propojit s ostatními místnostmi vaší domácnosti. Tyto odstíny jsou relativně neutrální a snadno se kombinují, přesto si však nemusí úplně sednout s celkovým konceptem vašeho bytu. Pokud by se tak stalo, určitě najdete vhodný odstín v barevném vzorníku HGMIX.

www.helios-deco.com/cz

Share.

About Author

Comments are closed.