SAPHO CIRASA, originální, kvalitní a funkční koupelnový nábytek

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ačkoliv se při plánování koupelny pozornost zaměřuje primárně na výběr vany nebo vodovodních baterií, důležitou roli hraje také dostatečný úložný prostor. Značka SAPHO vyrábí koupelnový nábytek vysoké kvality a jedinečného designu a snaží se svým zákazníkům poskytovat komplexní nabídku kvalitních produktů, která uspokojí i ty nejnáročnější uživatele.

Nabídka zahrnuje koupelnový nábytek všech typů, tvarů a velikostí, výhodou je široké spektrum stylů a barevných dekorů, s nimiž lze koupelnu vyladit k naprosté dokonalosti.

Při výrobě nábytku SAPHO je kladen důraz nejen na výběr nejvhodnějších materiálů, ale také kvalitních komponentů, které jsou zárukou funkčnosti a komfortního užívání. Koupelnový nábytek je tak vybaven např. panty a vodicími zásuvkovými systémy značky BLUM s funkcí tlumeného dovírání SOFT CLOSE s doživotní zárukou. Originální barvy či dekory dřeva, které nejsou součástí standardní nabídky, je možné za menší příplatek vyrobit na přání. Maximální volnost výběru pak nabízí variabilní série CIRASA, která díky kombinaci několika modelů zásuvkových skříněk se dvěma typy tenkých keramických umyvadel PIEDRA a PRACTICO umožňuje vytvořit osobitý design koupelny. Umyvadla PRACTICO mají hloubku pouhých 40 cm, jsou proto vhodná do koupelen menších rozměrů. U skříněk s šířkou 70, 80 a 100 cm lze umyvadlo PIEDRA nahradit deskou pro umyvadlo na postavení. Tím vzniká více rozměrových a designových variant. Skříňky jsou dodávány s úchytkami v chromovém provedení, ale lze dokoupit i jiné typy. Výhodou je možnost objednání praktických organizérů a misek LINDO pro uložení předmětů každodenní potřeby do horní i spodní zásuvky. Velkorysá škála moderních dekorů a možnost rozšíření úložného prostoru přidáním doplňkových skříněk ESPACE dodávají sérii CIRASA punc jedinečnosti a originality. Nábytek je dodáván ve smontovaném stavu, připraven k okamžité instalaci na rovnou stěnu.

Přečtěte si:  Barevná koupelna - mat, nebo lesk?

www.sapho.cz

Share.

About Author

Comments are closed.