Dveře PRÜM, německá duše, české srdce…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Náš příběh začal u sádrokartonů a stavění dřevostaveb, odkud již nebylo daleko k montážím dveří. Postupně se dveře PRÜM staly naší vášní spojenou s každodenním životem. Nyní se již téměř 30 let specializujeme na prodej a montáž interiérových dveří a jsme výhradními dovozci dveří prestižní německé značky PRÜM pro Českou a Slovenskou republiku. Pořád ale zůstáváme českou rodinnou firmou s důrazem na tradici a kvalitu Made in Germany.

Tradice výroby dveří PRÜM sahá do roku 1970. Od té doby se nabídka jejich modelů, materiálů, barevná škála povrchových úprav i výběr skel a zasklívacích lišt neustále rozšiřuje. PRÜM dnes dodává spokojeným zákazníkům víc než 4500 dveří a 4000 zárubní denně. Kvalita dveří Made in Germany v sobě snoubí provedení, které ocení i nároční klienti s citem pro design, precizní zpracování, kvalitní materiály, dlouhou životnost a spolehlivost za rozumnou cenu.

  • NĚMECKÁ KVALITA
    Všechny modely dveří PRÜM jsou vyráběny s pověstnou německou kvalitou z prvotřídních materiálů a s důrazem na každý detail.

  • DLOUHÁ ŽIVOTNOST
    Pevná a stabilní konstrukce dveří a zárubní společně s pečlivě vybraným certifikovaným materiálem zaručuje dlouhou životnost.

  • KONSTRUKCE VÝROBKŮ ODPOVÍDAJÍCÍ NEJVYŠŠÍM EVROPSKÝM NORMÁM
    Konstrukce dveří a zárubní společně s pečlivě vybíraným certifikovaným vstupním materiálem zaručuje vysokou kvalitu těchto výrobků. Nejmodernější technologie umožňuje výrobu oblé (postformingové) hrany na dveřích i zárubních.
    Designovou novinkou dveří PRÜM jsou povrchy CPL Karo, které jsou zajímavé na pohled i dotek, a navíc mají na dveřním křídle i unikátní hranu Premiumkante. Jedná se o hranu, jež je vyráběna ojedinělou technologií AIRTEC (horkovzdušná technologie), kterou v současné době disponuje pouze firma PRÜM. Hrana dveřního křídla je odolná hlavně proti mechanickému poškození, proti zašpinění a má zvýšenou stálost proti působení světla a UV záření. Má malý rádius 2 mm, který je shodný s rádiem všech hran zárubně. Díky tomu jsou dveřní komplety elegantní, s čistými detaily. Premiumkante je použita i u provedení CPL elegantní bílé a bílé 9016 a nově ve čtyřech odstínech šedé.
    Vnitřní výplň dveří tvoří dutinková dřevotříska DTD. Ta zaručuje vynikající rozměrovou stabilitu dveří, proto v PRÜ- Mu používají jako výplň dveří právě ji a ne papírovou voštinu.
    Vrchní vrstva je tvořena krycí deskou o vysoké hustotě, což eliminuje možnost průhybu dveří. Krycí deska je dále opatřena kvalitní povrchovou úpravou (CPL laminát, CPL laminát 3D nebo lak).

  • ZDRAVOTNĚ NEZÁVADNÉ PRODUKTY
    Všechny výrobky jsou testovány a mají certifikát PEFC, FSC a ECO o zdravotní nezávadnosti, a splňují tak nejpřísnější ekologické normy nejen s ohledem na životní prostředí, ale i bezpečné použití v domácnostech i komerčních prostorech.
    Téměř výhradní použití laků bez rozpouštědel je pro dveře PRÜM samozřejmostí. Celkově šetrnou výrobou se PRÜM podílí na snižování emisí skleníkových plynů a prostřednictvím managementu hospodaření s energiemi snižuje i náklady na ně. Dokladem této skutečnosti je certifikace ISO 50001.

www.prum.cz

Share.

About Author

Comments are closed.