Svítidla značky Eglo – designová, stylová, úsporná

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Svítidla jsou element, který dokáže interiérům vdechnout atmosféru přesně podle žádaného stylu. Bez velkých investic lze interiér prostřednictvím lustru, stojací lampy nebo jen malých designových stolních lamp zcela proměnit.

V designérském studiu největšího světového výrobce svítidel EGLO každoročně vznikají tisíce návrhů. Návrháři nejenže vycházejí vstříc moderním trendům, ale sami se na jejich určování podílejí. V katalozích EGLO tak najdete jak svítidla moderní, ve vintage stylu, inspirovaná retrem nebo třeba luxusní křišťálová svítidla. Návrháři pamatují i na příznivce vyhraněných stylů, jako je industriál, etno, elegance, minimalismus, cottage stylu nebo motivů à la Provence. Svítidla povětšinou vytvářejí ucelené série – ve stejném stylu si tak vyberete stolní či nástěnnou lampičku, stojací lampu i závěsný lustr. Obdobně kreativní přístup je i k venkovním svítidlům určeným pro terasy, balkony, zahrady, ale třeba i příjezdové cesty k domům.

Svítidla této značky nejsou určena jen pro domácnosti, ale i pro profesionální použití. Najdete je ve stylových kavárnách, restauracích, barech, kancelářích, obchodní prostorech… Kromě designu klade tento renomovaný rakouský výrobce důraz na úsporu energie, což je v současné nejisté energetické situaci zvláště cenné. Používá nejmodernější LED technologie, díky kterým zákazníci uspoří až 80 % elektrické energie ve srovnání s klasickými žárovkami.

Aktuálně v prodejnách a na e-shopu EGLO najdete novinky z hlavních katalogů Interior Lighting, Trend & Style, Stars of Light a Outdoor Luminaries, ale také speciální osvětlení pro komerční provozy z katalogů s příznačnými názvy Technical Solutions a Professional Light. Nedílnou součástí nabídky je již několik let také chytré osvětlení connect Zigbee, které umožňuje přizpůsobit osvětlení aktuálním potřebám a zároveň dosáhnout ještě větších úspor energie.

EGLO provozuje v Praze dvě kamenné prodejny, přičemž nedávno otevřený obchod ve Stodůlkách je největší svého druhu v Česku. Ve třech podlažích si lze vybrat z tisíců vystavených svítidel. Orientovat se v této doslova oslňující nabídce pomůže odborně školený personál, který poradí nejen, co se týká stylu, ale také světelných parametrů potřebných pro dané prostory.

Pozici jedničky na trhu se svítidly podtrhují benefity a služby, které svým zákazníkům EGLO poskytuje. Kromě nadstandardní pětileté záruky na LED technologie je to odborná montáž zakoupených svítidel za symbolické ceny, doprava zdarma u zboží zakoupeného na firemním e-shopu eglo.cz, bezproblémová výměna oprávněně reklamovaného zboží a odborné poradenství.

EGLO je rodinný koncern, který od svého vzniku v roce 1969 sídlí v tyrolském městečku Pill u Innsbrucku.

www.eglo.cz

Share.

About Author

Comments are closed.