Pohoda v celém domě, to je rigid vinyl

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Stále více zákazníků nechce při pokládce nových podlah dělat kompromisy a chce pro svůj domov snadno udržovatelné, odolné a zároveň krásné podlahy, které navíc zaručují příjemný pocit při chůzi naboso a jsou voděodolné. S podlahami SPA Rigid Vinyl nyní hornorakouský výrobce podlah tilo nabízí řešení, které perfektně pasuje do každé místnosti – od koupelny přes dětský pokoj až po kuchyň.

Co je vlastně vinyl rigidboards?

Rigid Vinyl (také nazývaný Rigid Board) je produkt s novým typem vinylové nosné desky. Ta se při výrobě plní vápencem, což má pozitivní vliv na termoplastické vlastnosti. Desky se stávají pevnějšími a stabilnějšími, frézování lze provádět přesněji a precizněji, čímž se zvyšuje pevnost zámkových spojů. Vinylové nosné desky se skládají z několika vrstev vinylu, extrémně odolného a robustního materiálu.

NOVO SPA Dub Macadamia.

Rigid vinyl: perfektní pro renovace i nové prostory

Díky nízké montážní výšce je Rigid Vinyl ideální pro renovaci, a lze jej dokonce lepit na stávající dlaždice. Je také výbornou volbou pro každou novostavbu, kde jsou požadovány nekomplikované podlahy a hladké přechody po celém domě – samozřejmě i na schodech.

Design s rigid vinyl – dva formáty

Rigid vinylové podlahy jsou u tilo nabízeny ve dvou formátech: Formát dílce poskytuje rozmanitý obraz a je vhodný do velkých i malých místností. Díky majestátnímu formátu selského prkna budou pokoje působit noblesně a velkoryse.

Přečtěte si:  Sedm vlastností, které mají zásadní vliv na hygieničnost pryskyřičných podlah

www.tilo.com

Share.

About Author

Comments are closed.