Experto Click SPC 50 – pět důvodů pro použití do koupelny

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koupelna je poměrně exponované místo s vysokou vlhkostí. Vhodným materiálem pro její podlahu je třeba rigid vinyl SPC, například nové Experto Click SPC 50.

1. JE LEVNĚJŠÍ NEŽ KVALITNÍ KERAMIKA

Kvalitní keramické dlažby s dostatečnou nášlapnou vrstvou bývají drahé. Navíc pro jejich pokládku potřebujete i řadu nářadí a pomůcek. K Expertu Click SPC 50 postačí ostrý nůž, měřidla a gumová palička.

2. POKLÁDÁ SE RYCHLEJI NEŽ DLAŽBA

Realizace Experto Click SPC 50 je mnohem rychlejší a snazší než u dlažby a můžete po ní chodit ihned. U dlažby zasychá lepidlo i spárovací hmota. Navíc i když je u nového Experta jádro tvořeno minerálním kompozitem, nepůsobí tak studeně jako většina dlaždic. I Experto Click SPC 50 má integrovanou podložku, která vyrovná drobné nerovnosti podkladu, a tak není nutné instalovat dodatečnou podložku.

3. LÉPE ODOLÁVÁ VODĚ NEŽ LAMINÁT NEBO PLOVOUCÍ VINYL A NEROZEZNÁTE JE

Laminátové podlahoviny jsou velmi citlivé na vodu a vlhkost. Plovoucí vinyl je odolný s dlouhou životností, ale dlouhodobé působení vlhkosti jej může poškodit. Experto Click SPC 50 je voděodolné. Díky vyspělé technologii embossingu dokonale imituje vzhled přírodního dřeva.

4. NA ROZDÍL OD DLAŽBY MÁ JEDNODUCHOU ÚDRŽBU

Náročná údržba je typická především pro dlažby, u nichž se po čase zašpiní spáry. Oproti tomu má nové Experto údržbu jednoduchou, stačí koště, mop a čistič.

5. HODÍ SE DO CELÉHO BYTU

Přečtěte si:  Nový web Döllken Profiles

Díky neuvěřitelné škále užitných vlastností se Experto Click SPC 50 hodí do celého bytu nebo rodinného domu.

www.vpodlahy.cz

Share.

About Author

Comments are closed.