Cabbani – francouzské dřevěné podlahoviny na zakázku do šesti týdnů

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Parket koncept uvádí letos na jaře na český a slovenský trh zakázkové podlahoviny značky Cabbani, člena belgické skupiny Decospan Group. Tyto exkluzivní francouzské krytiny se vyznačují vysokou kvalitou, nejnovějšími technologiemi zpracování i tradičním uměním ručních úprav dřeva. To vše jim zajišťuje luxusní vzhled i dlouhou životnost.

Systém sestavení přesně podle přání zákazníka umožňuje vybrat si nejen barvu, ale i povrchovou úpravu a stupeň rustikality. Zvolit lze také dodatečné úpravy, jako je postaření, efekt pásové pily, nebo vybrat podlahovinu rovnou z kolekce di Lorenzo, která je vytvořena řadou ručních úprav a vícenásobným reaktivním mořením.

Na výběr je devět velikostí lamel, přičemž nechybí ani parkety pro vzor rybiny a elegantní chevron. Stejně tak typ konstrukce je volitelný: jádro z březové překližky nebo HDF, tloušťka nášlapné vrstvy 0,6 mm, 2 mm, 3,2 mm nebo 5,5 mm i typ spoje – zámek UNIFIT X nebo pero-drážka. Tyto na míru sestavené krytiny jsou vyrobeny a dodávány v překvapivě krátké lhůtě 4–6 týdnů. Použité dřevo pochází z udržitelně obhospodařovaných lesů, jelikož Cabbani jako člen skupiny Decospan klade důraz na ochranu životního prostředí.

Podlahoviny Cabbani, určené pro náročné zákazníky, kteří vyžadují exkluzivní vzhled i nadstandardní kvalitu, poradenství při výběru i pokládku, nabídne limitovaná prodejní síť profesionálně proškolených partnerů.

V showroomech budou k prohlédnutí podlahy na velkých panelech v horizontálních stojanech, ale také ukázky typů konstrukcí. Přichystány jsou i menší vzorkovníky pro designéry. Samozřejmostí je kompletní doladění podlahy soklovými a přechodovými lištami i schodovými hranami. Kompletní síť partnerů v ČR a SR bude dobudována do léta letošního roku.

Přečtěte si:  Podlaha, stěna, strop - dřevo z podlah míří vzhůru

www.parketkoncept.cz/cabbani

Share.

About Author

Comments are closed.