Hammerite Ultima, nové spreje radiátor a přímo na rez

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pro péči o kovové předměty je určen Hammerite Ultima. Jde o univerzální vodou ředitelnou barvu vhodnou na všechny železné i neželezné kovy, jako například hliník, pozink, železo a zinek. Velkou výhodou je, že nátěr lze aplikovat přímo na zrezivělý kov bez použití základové barvy.

Hammerite Ultima je barva vhodná pro použití v interiéru díky minimálnímu zápachu a rychlosti schnutí. Inovativní technologie Colour lock chrání povrch před UV zářením, a zajišťuje tak nátěru dlouhodobou stálost barev a lesku. Vybírat lze z šesti barevných odstínů v lesklé nebo matné podobě. Barva Hammerite Ultima zajistí kovovým povrchům ochranu až na 12 let.

Výbornými pomocníky mohou být i barvy ve spreji, se kterými je nanášení ještě jednodušší než kdy dřív. Na staré oprýskané radiátory pomůže Hammerite Radiátor sprej, který zaručuje ochranu proti tepelné zátěži a nežloutnoucí bílý odstín. Na ostatní kovové předměty a plochy lze použít prémiový rychleschnoucí email Hammerite Přímo na rez sprej. Jeho výhodou je, že nevyžaduje základní nátěr a dá se aplikovat přímo na zrezivělý kov. Navíc poskytuje ochranu proti korozi až na osm let. Vybírat lze až z devíti barevných odstínů.

www.hammerite.cz

Přečtěte si:  CHASSIS COAT - natřete základ s vrchem jedním krokem
Share.

About Author

Comments are closed.