Magické wellness centrum „ve dřevě“ s povrchovou úpravou materiály Adler

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hotel Sen, který vypadá jako zámek z pohádek, svým hostům slibuje pobyt vskutku královský. Ve čtyřhvězdičkovém hotelu zařízeném podle filozofie feng shui najdete kromě 61 pokojů také gurmánskou restauraci, romantickou zámeckou zahradu se svatebním paloukem a nádherný saunový svět.

Magická zahrada

Investor, společnost Infinit, zadala návrh hotelového saunového světa architektům ze svěžího a originálního studia Reaktor. Cílem bylo vytvořit u hotelu Sen wellness ve stylu tajemné zahrady za zdí, opravdovou oázu klidu a odpočinku. Jedním z důkazů, že se záměr vydařil, je, že si zahradu s exteriérovými prvky majitel oblíbil z celého projektu nejvíce. Není divu: vstupem do saunového světa se v zahradě,která ukrývá sedm druhů saunových klenotů a ochlazovací jezírko, otevírá kouzelný svět relaxace. V sauně, jejíž stěnou prosvítají obrysy léčivých bylin, můžete nechat na své tělo i duši působit vůni bylinných esencí. Bolavým kloubům a dýchacím cestám uleví medová sauna, panoramatická finská sauna zase nabízí výhled na průzračné ochlazovací jezírko. Sadová sauna vás přenese pod stromy sadů z ladovských pohádek, v solné sauně tělo vstřebá minerály, které prospějí dýchacím cestám, pokožce i nervovému systému. Nechybí ani prostorná sauna s kapacitou až 60 osob, kde po celý den probíhají saunové rituály. A až si dosyta užijete saunování, uvítají vás relaxační zóny, tepidárium a fresh bar s čerstvým a zdravým občerstvením.

Kouzelný svět barev

Česká rodinná firma Elektrify spolupracuje s architektonickým studiem Reaktor na různých projektech ze dřeva s atypickými požadavky investora již 10 let. Právě otevřenost k různým výzvám a nevšedním nápadům zákazníků, preciznost, spolehlivost, flexibilita, smysl pro detaily a snaha o společné tvoření toho nejlepšího řešení jsou hlavními důvody, proč se stali oblíbenou a vyhledávanou firmou v oblasti stavebnictví. Společnost Elektrify má více než šestnáctiletou zkušenost s povrchovou úpravou ADLER, proto pro ni byly materiály této značky opět jasnou volbou. Provětrávanou fasádu z kvalitních modřínových prken chrání pro dlouhodobou odolnost šedá lazura Pullex Silverwood v odstínu namíchaném z odstínů Altgrau a Silber. Na obklady stěn baru s modřínovými prkny a obklady stěn s dubovými hranolky ve vstupních prostorách byla použita osvědčená lazura Lignovit Interior UV100 s dobrými aplikačními vlastnosti. Veškeré dřevo použité na realizaci pochází z České republiky.

Přečtěte si:  ADLER 5in1 COLOR - novinka nabízí univerzální použití na různé typy povrchů

Realizace: www.elewood.cz
www.lakyadler.cz
www.adler-colorshop.cz
Foto: Infinit s.r.o.

Share.

About Author

Comments are closed.