Správná páska pro malování a renovace

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Před všemi malířskými i štukatérskými pracemi přichází na řadu oblepování. Zvolíte-li správnou pásku, odměnou vám bude čistý a precizní výsledek. Vybrat si můžete v přehledné nabídce společnosti Ciret – například v sortimentu ColorExpert.

Fasádní páska na hladké a strukturované omítky

Fasádní páska se osvědčí na hladkých a strukturovaných površích v interiéru i exteriéru. Díky polyetylenovému podkladu a akrylátovému lepidlu bezpečně přilne a lze ji odstranit bez zanechání zbytků až po 14 dnech od nalepení. Páska odolává silnému mechanickému namáhání a dokonale se hodí při instalaci zateplovacích systémů – od prvního do posledního pracovního kroku.

Fasádní páska na hrubé omítky

Textilní páska potažená polyetylenem s lepicí vrstvou z přírodního kaučuku bez problémů přilne i k hrubé omítce. Nevadí jí ani delší použití v exteriéru, maximální doba použití je 21 dní. Je vysoce odolná vůči mechanickému namáhání, a proto vydrží i hrubé zacházení při omítání a zároveň chrání přilehlé stavební prvky před poškozením.

Páska na beton se silně prašným povrchem

Páska na beton je vyrobena z tkaniny potažené plastem, lepidlo je na bázi přírodního kaučuku. Díky tomu tato robustní páska přilne i k prašným nebo vlhkým povrchům v interiéru nebo exteriéru a zůstane bezpečně nalepená i při čištění povrchu vysokotlakým čističem. Ideálně se však hodí na hrubé a silně strukturované povrchy pro maskování při malířských a sádrokartonářských pracích.

Malířská maskovací páska ostré hrany

Ať už na hladkém nebo strukturovaném povrchu, v interiéru nebo exteriéru: malířská maskovací páska z extra tenkého rýžového washi papíru zajišťuje obzvláště ostré a rovné přechodové hrany nátěru. Díky vysoké odolnosti proti UV záření ji lze bezpečně odstranit i po 60 dnech, aniž by zanechala zbytky a poškodila povrch, a to i z obzvláště choulostivých povrchů – jako například tapet.

Přečtěte si:  Mako color s.r.o. - válečky a malířské pásky

Malířská maskovací páska na tapety

Síla lepidla této maskovací pásky byla optimalizována. Je proto ideální i pro maskování dřevovláknitých tapet. Zvláště tenký rýžový washi papír účinně zabraňuje podtékání barvy a zajišťuje jasné, ostré a rovné barevné okraje. Malířská maskovací páska na tapety je vysoce odolná proti UV záření, a proto ji lze odstranit bez zanechání zbytků i po 90 dnech.

www.ciret.cz

Share.

About Author

Comments are closed.