HET SOLDECOL M – vrchní syntetická matná antikorozní barva na kov a dřevo

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nový univerzální matný email pro kutily i profesionály. Jedná se o vrchní barvu určenou pro nátěry železných kovů, případně dřevěných povrchů, pro venkovní i vnitřní použití. Používá se zejména k nátěrům bran, plotů, sloupů apod. Nátěr odolává působení povětrnostních vlivů. Zpravidla se kombinuje se základními nátěrovými hmotami, např. SOLDECOLPRIMER. Na korozně méně exponovaných plochách (stupeň korozní agresivity atmosféry C2 v interiéru dle ČSN EN ISO 12944-2) lze díky jeho antikorozním vlastnostem nanášet přímo na čistý a koroze zbavený ocelový (litinový) povrch. V kombinaci s antikorozním základem SOLDECOL PRIMER splňuje požadavky na ochranu proti korozní agresivitě atmosféry pro st. C3, střední životnost (dle ČSN EN ISO 12944-2).

Odstíny: bílý 1000 a báze C tónovatelné na tónovacích strojích kolorovacím systémem HET MULTIMIX.
Vydatnost: 10–12 m2 z 1 litru barvy v jedné vrstvě (11–13 m2 z 1 litru barvy v jedné vrstvě při 40 μm DFT, beze ztrát).
Ředidlo: SOLDECOL S 6006 (pro aplikaci nátěrem), SOLDECOL S 6001 (pro profesionální aplikaci stříkáním, příp. za nižších teplot pro aplikaci nátěrem).
Nanášení: štětcem nebo válečkem s krátkou střiží (vhodnými pro rozpouštědlové barvy), stříkáním včetně AIRLESS, AIRMIX, HVLP.

www.het.cz

Přečtěte si:  Inovace v sortimentu Viton: KE 31 – alkyduretanová základní, mezivrstvá a vrchní barva 3v1
Share.

About Author

Comments are closed.