Vitex Floorguard na beton! Barva na betonové i minerální podklady v exteriéru i interiéru

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vitex Floorguard je barva na beton a také na všechny minerální podklady v interiéru i exteriéru. Mezi její hlavní výhody patří, že je vodou ředitelná a má velkou vydatnost – až 14 m² z litru.

Je to jednosložkový moderní polyuretanový materiál s širokým využitím v garáži, na pochozí chodníky, ale také se využije na klasické sokly na chodbách škol, na pracovištích, v dílnách, ve skladech a podobně. Na dotyk je suchý do cca 60 minut a druhou vrstvu lze dát již po 6–8 hodinách, a tak lze natíraný prostor zvládnout za jeden den.

Odolává chemickým látkám, mastnotě a je barevně stálý. V základním provedení je saténově bílý, ale lze ho tónovat NCS nebo RAL. Nanášet ho lze štětkou, válečkem s vyšším chlupem nebo nástřikem. Pro hodně savé povrchy nebo pro zvýšení jistoty přídržnosti na povrchu doporučujeme penetrovat za pomoci hloubkové penetrace Acrylan Unco ECO. Vitex Floorguard je při aplikaci prakticky bez zápachu a má nízké hodnoty VOC. Je to ideální řešení pro nátěry do mnoho prostor a povrch má kvalitní a dlouhodobou ochranu.

www.barvy-vitex.cz

Přečtěte si:  Dřevo a jeho ošetření nátěrovými hmotami
Share.

About Author

Comments are closed.