EGGER podlahy2023: jednoduchost v novém stylu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

EGGER, výrobce materiálů na bázi dřeva, rozšířil svůj sortiment o nové dekory a voděodolné produkty. Kolekce novinek pro rok 2023 obsahuje 25 nových laminátových designových podlah. Decentní přírodní dekory dřeva odrážejí současné trendy interiérového designu. Jejich součástí je nový vodotěsný instalační systém Aqua CLIC it! Chrání podlahu před pronikáním vody po dobu 24 hodin. Díky tomu se skvěle hodí do koupelen, kuchyní a předsíní.

Jednoduchost v novém stylu

Dřevodekory jsou stále decentnější a univerzálnější, ale neztrácejí svou přirozenost a hřejivost. Co se týče barev, nové dekory podlah jsou také decentní a přirozené a pomáhají zútulnit každou místnost. Povrchy jsou matnější. Širší formáty, jako jsou velké podlahové desky EGGER, jsou stále oblíbené a dodávají místnostem klidný vzhled.

Systém Aqua CLIC it!

Nové podlahy EGGER Laminát s instalačním systémem Aqua CLIC it! obohacují řadu voděodolných podlah EGGER. Jedná se o produkt, který se dokonale hodí do kuchyně, koupelny a předsíně. Speciální zaklapávací systém spolehlivě chrání podlahu před pronikáním vody díky ochraně proti bobtnání hran. Nové laminátové podlahy s technologií Aqua CLIC it! jsou k dispozici ve formátech podlahových desek Large a Classic.

Podlahy EGGER Laminát s instalačním systémem Aqua CLIC it! jsou
chráněny proti pronikající vodě. Dekor EL1009 Dub Victoria má přírodní
hnědou barvu a je doplněný hladkými suky.

Jsou odolné vůči skvrnám, proti poškrábání a nárazu, mají protiskluzové a antibakteriální vlastnosti a snadno se čistí. Neblednou ani nemění barvu a lze je bez problémů instalovat na podlahové vytápění.

Přečtěte si:  Tilo novinky: jasan a dokonalý povrch vinylových podlah

EGGER – novinky 2023

  • Kolekce EGGER Podlahy – novinky 2023 obsahuje 25 nových laminátových a designových podlah.
  • Jednoduchost v novém stylu: Dřevodekory jsou stále nenápadnější a univerzálnější.
  • Nová funkce u podlah EGGER Laminát: vodotěsný instalační systém Aqua CLIC it!, který spolehlivě chrání před pronikáním vlhkosti.
  • Pro produktovou řadu EGGER Podlahy je k dispozici široká škála příslušenství.

www.egger.com
Foto: EGGER Holzwerkstoffe

Share.

About Author

Comments are closed.