Dr. Schutz® Handball wax remover – řešení pro odolné nečistoty na sportovních podlahách

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dr. Schutz® Sport Floor System nejsou jen povrchové úpravy všech typů sportovních podlah pomocí certifikovaných barevných a transparentních laků, ale také systémová řešení pro běžný provoz sportovišť. Problémem, se kterým bojují všechny sportovní haly, ve kterých se hraje házená, jsou úchopové pryskyřice, které hráči používají na ruce.

Tyto „vosky“ ulpívají na míčích a zůstávají poté také na povrchu sportovních podlah, které s míči přicházejí do styku.

Řešením je Dr. Schutz® Handball resin remover, produkt na bázi šetrných rozpouštědel. Používá se pro čištění skvrn, pryskyřic, šmouh od podpatků a také pro odstranění znečištěných voskových filmů z parket, dřevěných podlahovin a jiných povrchů, které jsou odolné rozpouštědlům. Je mimořádně vhodný pro odstraňování úchopových pryskyřic ve sportovním prostředí, kde by alkalické roztoky mohly způsobit poškození povrchu. Produkt lze nanést neabrazivním bílým PADem na podlahu a po úsecích strojově nebo manuálně nečistoty mobilizovat. Po krátké době působení se rozpuštěné nečistoty setřou
suchým savým bavlněným hadrem. Hadry je potřeba často měnit, tak aby nasávaly nečistoty a ne je opět po povrchu rozmazávaly. Podle stupně znečištění nebo tloušťky usazenin může být nutné tento postup opakovat.

www.dr-schutz.cz

Přečtěte si:  Podlahy na našich zámcích: Náměšť nad Oslavou
Share.

About Author

Comments are closed.