FLOOR FOREVER LAMINATE – bezstarostné laminátové podlahoviny

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Podlahy Šesták dodává na český trh v rámci své obchodní sítě FLOOR FOREVER pestrou paletu podlahovin napříč materiály. Laminátové podlahoviny uváděné pod značkou FLOOR FOREVER LAMINATE ne náhodou tvoří díky svým vlastnostem nedílnou součást nabídky, a to i v době, kdy trhu dominují spíše ty vinylové. Atraktivní dekory lze vybírat ze tří kolekcí.

Pacific

Kolekce Pacific nabízí osm dekorů (1319 Sumatra, 2038 Borneo, 2036 Havaj, 1298 Bali, 2039 Komodo, 1300 Lombok, 1328 Timor a 1327 Tahiti) s rozměry lamel 8 x 190 x 1288 mm a 4V fází. Na našem trhu tato kolekce představuje ideální volbu pro ty, kteří požadují designovou a kvalitní laminátovou krytinu za příznivou cenu. V kombinaci s doporučeným příslušenstvím, tmelem Hydro+, výplňovou páskou Filler Twine, podložkou Impact+ a obvodovou lištou Image je navíc voděodolná, takže ji lze bez obav umístit i v kuchyních a koupelnách, kde je větší pravděpodobnost kontaktu podlahy s vodou. Snadnou instalaci zajišťuje spolehlivý zámek DuoLock.

Cadenza

Kolekce Cadenza se skládá z 10 elegantních dekorů s rozměry lamel 8 x 214 x 1383 mm, 4V spárou a deklarovanou zátěží AC4 23-32. Jedná se o velmi spolehlivý materiál doplněný kvalitním zámkem DuoLock, který zaručuje jak snadnou instalaci podlahoviny, tak i její perfektní funkčnost po mnoho let. A to i v případě pokládky na teplovodní podlahové topení. Laminátové krytiny z kolekce Cadenza si i při minimální péči ze strany majitele udrží dlouhou dobu atraktivní vzhled.

Cadenza, K1207 Allegro Natural.

Trendline PRO

I další kolekce v nabídce laminátových podlahovin FLOOR FOREVER, kolekce Trendline PRO, dokáže upoutat krásným provedením a kvalitním zpracováním. Aktuálně šest dekorů z této kolekce disponuje speciální povrchovou úpravou MAT LOOK, která podlahovině propůjčuje přírodní matný vzhled. Lamely s rozměry 8 x 190 x 1288 mm bez V-spáry jsou opatřeny kvalitním zámkem DuoLock. Kolekce Trendline PRO je s deklarovanou zátěží AC4 23-32 ideálním řešením především pro domácnosti, včetně těch s domácími mazlíčky. Povrch lamel je totiž uzpůsoben tak, aby jejich drápky nezanechávaly žádné škrábance.

www.floorforever.cz

Share.

About Author

Comments are closed.