Alkyton – nátěr přímo na rez, kov, dřevo nebo pohledový beton

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Alkyton je alkyd-uretanový, samozákladový, pružný, vysoce kryjící, antikorozní email použitelný přímo na rez, kov, dřevo nebo pohledový beton. Obsahuje pigmenty chránící proti korozi. Neobsahuje olovo a chromáty.

Díky pružnosti je nátěr vhodný pro aplikace i na velké plochy a nátěry dřeva v exteriéru. Ideální je na ploty, brány, branky, vrata, střechy, okapy, ocelové konstrukce a opláštění budov, schránky na dopisy, přístřešky a stříšky, skleníky, zábradlí, houpačky, lavičky, zárubně nebo jako údržbový/opravný nátěr na střešní konstrukce zhotovené z kovových i nekovových šablon.

Aplikovatelný je štětcem, válečkem nebo stříkáním. Ředí se běžně dostupným ředidlem S6005. Při použití základu Galvinol lze Alkyton následně použít i na sklo, plasty, neželezné kovy (zinek, měď, nerez apod.), porcelán aj.

Jako doplněk k opravě škrábanců, dokončení (resp. oživení) povrchů ošetřených Alkytonem v plechovce, příp. jinými syntetickými barvami, nebo pro opravy menších ploch je možné použít ALKYTON sprej.

www.motipduplicolor.cz

Přečtěte si:  Snadná renovace koupelny pomocí barvy na keramické obklady
Share.

About Author

Comments are closed.