ASPECTA – nová dimenze vinylových podlahovin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Požadavky zákazníků, inovace, nové požadavky a znovu další inovace. Pokrok zkrátka probíhá všude a vinylové podlahoviny nejsou výjimkou. Díky novým technologiím výroby a vylepšené konstrukci může dnes vinyl nejen vypadat stejně a lépe, ale mít téměř identické vlastnosti s materiály, které napodobuje. Výjimečně je pak dokonce může i předstihnout, jako se to povedlo v případě kolekce SOLID a SOLID PRO z nabídky společnosti Supellex – svět podlah.

Zásluhu na tom má správná technologie výroby a kombinace materiálů a jejich vlastností. I v základním lepeném provedení kolekce SOLID nabízí odolné a sofistikované LVT (Luxury Vinyl Tile) podlahoviny, kdy každá z nich obsahuje speciální povrchovou ochranu Duraspect™, která chrání čirou vinylovou nášlapnou vrstvu a dekor s extra vysokým rozlišením. To vše ve 2- a 2,5milimetrovém provedení LVT SOLID a SOLID PRO. V rozšířeném zámkovém provedení SOLID PRO pak přibývají i další vrstvy – třeba 100% voděodolné SPC jádro nebo integrovaná protihluková podložka.

Proč je to něco extra

Protože je možné vybrat podlahovinu jak pro využití v různých místnostech domácnosti, tak pro komerční využití, kde je potřeba, aby byla nejen reprezentativní, ale často měla i extra výdrž, kterou mnoho ostatních materiálů zaručit nemůže.

Je-li potřeba podlahová krytina do extra velké místnosti, pak se vyplatí sáhnout po SOLID PRO, která dokáže zajistit maximální stabilitu v jakémkoliv prostoru. A je to právě technologická kombinace vrstev, která nastavuje nové (a vysoké!) standardy pro bytové, komerční a průmyslové využití.

Přečtěte si:  Adore Regent rigidní vinylové podlahoviny od společnosti AdoreFloors

Výběr dekorů

V nabídce je výběr dekorů různých druhů dřeva a kamene dostupných v lepené i zámkové variantě ve formátech prken a dlaždic.

V kolekci SOLID PRO pak naleznete vybrané dřevěné dekory, ale i dlažby, v moderním provedení chevron a herringbone, které dokáží vytvořit úžasnou atmosféru v každé domácnosti, kanceláři či průmyslové budově.

www.supellex.cz

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.