Vydrží hodně, a jsou skvělou volbou i na chalupu – vinylové podlahoviny Experto Click SPC 50

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rigidní vinylové podlahoviny Experto Click SPC 50 a Experto Click SPC 50 plus mají díky svým užitným vlastnostem široké využití. Navíc jsou dostupné v přírodních dekorech, které jsou pro venkov jako stvořené.

S vyšší relativní vlhkostí si hravě poradí

Podlahoviny Experto Click SPC 50 jsou 100% voděodolné, díky tomu si poradí i se zvýšenou vlhkostí v interiéru, navíc jejich údržba je jednoduchá. Stále však platí, že podklad před pokládkou musí být suchý. V případě cementového potěru musí být vlhkost nižší než 2 % CM, u anhydritu pak 0,5 % CM. V případě podlahového topení musí být vlhkost u betonové podlahy do 1,5 % CM, u anhydritu pak do 0,3 % CM.

Nezaleknou se ani pracovní obuvi

Zejména na chatách a chalupách musí podlahové krytiny odolávat občasné pochůzce ve venkovní obuvi. To není pro podlahoviny Experto Click SPC 50 problém – díky nášlapné vrstvě 0,5 mm mají vysokou odolnost proti otěru i oděru.

Teplotní výkyvy SPC Podlahoviny nepoškodí

Výhodou SPC podlahovin je mimořádná rozměrová stálost, za kterou vděčí kompozitnímu jádru. V případě nejprodávanější rigidní SPC podlahoviny Experto Click SPC 50 je jádro tvořeno minerálním kompozitem založeným na vysokém obsahu vápence. Krytina tak vydrží i větší teplotní rozdíly a nevadí jí ani, že se na chalupě topí pouze o víkendech.

Podtrhnou jakýkoli design interiéru

SPC podlahoviny řady Experto se díky široké nabídce přírodních dekorů hodí do všech interiérů. Maximální autentičnosti dosahuje Experto Click SPC 50 plus – pomocí povrchové úpravy EIR je k nerozeznání od přírodního dřeva. Tento dojem podtrhují i velkorysé formáty lamel.

Přečtěte si:  Bona oleje pro barevný vzhled dřevěných podlah

Experto Click SPC 50 a Experto Click SPC 50 plus nabízejí výhradně V-PODLAHY a jejich partneři.

www.vpodlahy.cz

Share.

About Author

Comments are closed.