Novinky vinylů Floorify – rustikální dekory i trendy kamenné dlaždice

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Přirozený vzhled dřeva i kamenných dekorů, to je to, co dělá rigidní vinylové podlahoviny Floorify tak jedinečné. Spolu s dlouhodobou životností, voděodolností a snadnou údržbou zaručují maximální spokojenost.

F033 Eivissa.

Zpracování dekorů dřeva je u Floorify dokonalé – autentické barvy, jemný lesk olejovaného dřeva, přirozená variabilita prken i přírodní kartáčovaná struktura. Novou povrchovou strukturu Rawthentic představuje ve čtyřech dekorech z řady Long Planks: Eivissa, Latte, Dolly a Goose. Pomocí inovativní technologie 3D tisku vytváří povrchové textury s bezprecedentní úrovní hloubky. Každý suk, prasklina a struktura letokruhů jsou propracovány do detailů. Výsledkem je autentický vzhled rustikální dřevěné podlahoviny.

F036 Goose.

S novou řadou přichází Floorify v kamenných dekorech. Písek, beton, kámen nebo Floorify Terrazzo jste si mohli vybrat v řadě Big Tiles – největších dílcích na trhu, které vytvářejí jednolitý vzhled povrchu podlahy. Stejné dekory nabízí letošní novinka Small Tiles s menšími formáty dílců, které mají třetinovou velikost. Jsou ideální do menších prostor a jistě nadchnou příznivce tradičního vzhledu dlaždic.

I v ekologii jde Floorify opět o krok dál. Podlahové krytiny vyrábí tak, aby se daly používat co nejdéle, opakovaně a nakonec díky složení z jednoho materiálu i snadno recyklovat. V Belgii navíc rozjíždí pilotní projekt se sběrnými místy ke zpětnému odběru zbytků podlahovin, a kruh recyklace tak sama pomáhá uzavřít.

F530 Pebble Beach.

Výhody vinylů Floorify

  • Mimořádná odolnost proti poškození i zabarvení;
  • krásné realistické struktury;
  • zátěžová třída 33;
  • absolutní voděodolnost;
  • spolehlivý, nejpevnější zámek na trhu;
  • instalace i na povrch s drobnými nerovnostmi;
  • ideální na podlahové topení včetně elektrických topných fólií;
  • zdravé klima v interiéru, nejvyšší ekologické standardy.
Přečtěte si:  Atraktivní kolekce Economy Vinyl 0,3 a Economy Vinyl 0,3 Click RIGID

www.floorify.cz

Share.

About Author

Comments are closed.