DOMOTEX 2024 – účast již potvrdila řada velkých výrobců

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

DOMOTEX jako přední světový veletrh opět spojí světy podlahových krytin a koberců pod jednou střechou na hannoverském výstavišti od 11. do 14. ledna 2024. Svou účast na nadcházejícím ročníku již oznámila řada významných výrobců.

Po úspěšném návratu na začátku roku má 34. ročník předního světového veletrhu koberců a podlahových krytin již nyní vysoký počet přihlášených. „Ohlas na veletrh DOMOTEX 2024 je obrovský, mnoho světových značkových výrobců již potvrdilo účast,“ potvrzuje Sonia Wedell-Castellano, globální ředitelka veletrhu DOMOTEX společnosti Deutsche Messe AG, a dále dodává: „Nejenže současná úroveň přihlášek již překonala loňskou úroveň, ale blížíme se i velikosti, kterou jsme měli v roce 2020.“

V oblasti ručně vyráběných koberců potvrdili svou účast renomovaní a dlouholetí špičkoví vystavovatelé jako Tisca Textil, Jaipur Rugs, Bhadohi Carpets, Paulig a Ipek – A. Ipektchi. Přihlášeny jsou také společnosti Javi Home a Tepp Team. V oblasti strojově vyráběných koberců ohlásily například firmy Oriental Weavers, Merinos, Ragolle, Balta Industries, Fedustria, Robusta, Otto Golze a Brink & Campmann, že se vrátí, aby představily své nejnovější výrobky.

Své novinky představí mimo jiné společnosti Betap, Interfloor, Infloor-Girloon a ITC Natural Luxury Flooring. V segmentu parket, LVT a laminátu ohlásili svůj návrat známí a dlouholetí vystavovatelé, jako jsou Area Floors, Amorim, ter Hürne, Lamett, Falquon, Camsan, Design Parquet, CFL Flooring, AGT, Forestry Timber, STP, Decospan, Homag, Massive Holding, Floorify a Corkart. V roce 2024 se však vracejí i někteří vystavovatelé, kteří se veletrhu několik let neúčastnili. Patří mezi ně v oblasti pružných podlahových krytin například společnosti mFlor, Onefloor a MeisterWerke. V oblasti techniky aplikace a pokládání se přihlásily také společnosti Neuhofer, SELIT, Välinge, Estillon, ADESIV, KLEIBERIT a i4F.

Přečtěte si:  Světlo a barvy přivedly do prostoru nemocnice v Třebíči podlahoviny Gerflor

www.domotex.de

Share.

About Author

Comments are closed.