Webercolor premium – barevná spárovací malta pro spáry 1–15 mm

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Webercolor premium je jednosložková zlepšená spárovací malta na bázi anorganických pojiv, plniv a modifikujících přísad se sníženou nasákavostí vodou a vysokou otěruvzdorností pro vnitřní i vnější prostředí obsahující technologie PROTECT3® PURE-CLEAN®.

Technologie Protect3®

Hygienická cementová spára s vysokou odolností vůči bakteriím, plísním a řasám díky speciálnímu složení s přísadami na bázi iontového stříbra.

Technologie Pure-Clean®

Cementová spára je velmi odolná vůči skvrnám díky kombinaci speciálních vodoodpudivých přísad, které vytvářejí povrchovou ochranu vyzrálé vrstvy. Tímto způsobem nejen chrání spáru, ale také umožňuje snadné a rychlé čištění i agresivních skvrn (káva, víno, kečup a podobně).

Používá se na keramické podlahové dlažby a stěnové obklady, obklady z umělého i přírodního kamene v interiérech a exteriérech, na lodžie, terasy, balkony, pro bytovou, administrativní i průmyslovou výstavbu, pro vytápěné podlahové plochy, pro spáry odolné vůči běžným čisticím prostředkům i vybraným chemickým produktům (slabé roztoky kyselin, zásad, solí a podobně).

Barva

Odstíny dle vzorníků Weber spárovací malty.

Spotřeba

Obvykle 0,3–0,8 kg dle velikosti dlažby a šíře spáry.

Pochůznost zaspárovaných ploch

Pochůznost je po 12 hodinách při normálních podmínkách. Zatížení vodou a úklidovými prostředky po 7 dnech od aplikace.

Mgr. Pavel Svatoš, divize Weber
www.cz.weber

Přečtěte si:  Novinka Flex: stavební čistička vzduchu VAC 800-EC
Share.

About Author

Comments are closed.