UZIN Turbolight Systém Řešení pro renovaci všech druhů podlah

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Praktické požadavky na renovaci podlah jsou náročné a liší se zakázku od zakázky. Někdy je to omezená nosnost staré podlahy, jindy je problémem nízká výška podlahové konstrukce. Svou roli hrají také propadliny, prověšené stropy, napjaté časové plány a požadavky na požární ochranu, díky nimž je zhotovení každé vrstvy podlahy pro řemeslníky výzvou.

Ve společnosti UZIN vytvořili nový systém pro rychlou a snadnou výstavbu podlah. Systém UZIN Turbolight® je stavebním řešením pro renovaci všech druhů podlah – vyvinutý s desítkami let know-how a obrovskou vášní pro kvalitu, která je vidět na výsledcích.

Přehled systému

Bez ohledu na podklad je systém UZIN Turbolight® flexibilním řešením, které dokáže vyrovnat velké plochy podlahy bez přechodů. Renovační systém se skládá ze tří složek: lehké vyrovnávací malty, renovačního rouna ze skleněných vláken a tenké samonivelační stěrky. Použití tří komponentů umožňuje přizpůsobit jednotlivé součásti systému UZIN Turbolight® konkrétnímu projektu pokládky podlahy. V současné chvíli je na výběr ze dvou variant.

Klasický systém UZIN Turbolight® nabízí kombinaci lehké cementové vyrovnávací malty UZIN SC 914 s tenkými potěry UZIN NC 195 nebo UZIN SC 995. Tato možnost je vhodná zejména pokud požadujete extrémní únosnost (až 4 kN bodového zatížení, a až 5 kN/m2 rozloženého zatížení), třídu požární odolnosti F60/F90 a třídu stavebních materiálů A1/A2.

Nový systém UZIN Turbolight® CA nabízí kombinaci lehké sádrové vyrovnávací malty UZIN SC 904 s tenkovrstvým sádrovým potěrem UZIN SC 997. V tomto případě je pro vás systém vhodný, pokud hledáte především extrémně nízké pnutí, chcete, aby byl materiál naprosto zdravotně nezávadný při práci a manipulaci a systém navíc celkově vyprodukuje menší množství CO2 což snižuje uhlíkovou stopu celé budovy.

Systém Turbolight® je vhodným řešením pod naprostou většinu podlahovin: textilní podlahové krytiny (koberce), pružné podlahové krytiny (PVC, linoleum), dřevěné podlahy (masivní dřevěné podlahy, vícevrstvé parkety), přírodní kámen a keramické obklady i podlahové konstrukce s podlahovým vytápěním.

Systém UZIN Turbolight® představuje snadno použitelnou systémovou konstrukci, ať už se jedná o ultra lehký materiál nebo ultra nízké napětí. Všechny výrobky jsou dokonale sladěné a snadno se používají. V několika málo krocích lze rychle vyrobit podklady připravené k pokládce všech typů podlahových krytin.

www.uzin.cz

Share.

About Author

Comments are closed.