Fasádní barvy ZERO pro špičkové povrchové úpravy fasád

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ZERO Siliconit RenoTec je silikonová barva pro špičkové povrchové úpravy fasád. Splňuje normu T30-808 FD o minimálním 50% obsahu silikonového pojiva. Je vhodná pro nátěry fasád s minerálním podkladem nebo původními soudržnými disperzními nátěry. Díky vysoké odolnosti škodlivinám v ovzduší a kyselým dešťům je ideální do nejnáročnějších podmínek měst. Díky vysoké paropropustnosti snadno překlenuje problémy s vyšším odvodem vodních par z fasády. Barva také obsahuje složky aktivně působící proti tvorbě řas, hub a plísní na fasádě. Savé podklady penetrovat pomocí ZERO Select Grundierkonzentrat S nebo Konzentrat F a pro opravné nátěry, kde je třeba sjednotit strukturu podkladu na nosných starých nátěrech, natřít ZERO Siliconit Quarzgrund RS. ZERO Siliconit RenoTec lze tónovat míchacím systémem ZERO MIX.
Vydatnost: cca 5–6,5 m2/l dle savosti a stavu podkladu.

ZERO Fassade 95 Siliconharzfarbe je fasádní barva s vysoce kvalitní silikonovou pryskyřicí. Výhodou tohoto materiálu je vytvoření velmi tenké ochranné vrstvy s perfektní paropropustností a vysokým ochranným efektem proti povětrnostním vlivům. Díky dokonale hladkému, avšak matnému filmu chrání fasádu před usazováním nečistot a umožňuje jejich snadné vymytí deštěm. Savé podklady penetrovat pomocí ZERO Select Grundierkonzentrat S nebo Konzentrat F. Tónování v odstínech dle přání na míchacích zařízeních ZERO MIX.
Vydatnost: je závislá především na hrubosti a připravenosti podkladu. Všeobecně však lze s jistotou počítat s 5–6,5 m2/l.

ZERO Streichputz – jedná se o konečnou fasádní a interiérovou barvu, jež má za úkol dosáhnout optického sjednocení podkladu. Velmi vhodná například pro nátěry po místních úpravách prováděných na omítkách nebo pro sjednocení optiky mezi štukem a sádrokartonem. Ideální je taktéž tam, kde je třeba vyplnit drobné mikropraskliny vzniklé vyschnutím podkladu. Jelikož jde o fasádní materiál, je plně odolný povětrnostním vlivům, paropropustný a nenasákavý. V základním provedení je bílý a lze ho tónovat v odstínech dle přání. Aplikace se provádí snadno pomocí fasádního nebo interiérového válečku, jenž vytvoří jemný „štukový dekor“. Pro dekorační efekt lze také využít např. váleček s vypalovanými dírami nebo nanášení štětkou. Tónování v odstínech dle přání na míchacích zařízeních ZERO MIX. Vydatnost: cca 4 m2/l.

Přečtěte si:  SPEKTRA RENOXAN - barva pro renovaci fasád

www.zerobarvy.cz

Share.

About Author

Comments are closed.