Cubica LS 80 – designová světelná soklová lišta Döllken Profiles

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cubica LS 80 je dvoudílná soklová lišta skládající se ze základního profilu (délka 2,5 m, barva bílá) a krycího profilu z plastu, který je k dispozici ve čtyřech variantách dekoru (hliník, šampaň, antracit a bílá). Lišta se dodává se dvěma světelnými okruhy: ke stěně, nebo k podlaze. Takto mají projektant a podlahář tři různé možnosti realizace: boční světlo, světlo vycházející vzhůru, stejně jako žádnou iluminaci. V posledním jmenovaném případě však lze lištu použít pro vedení kabelů.

Odpovídající krycí profil uzavírá kanálek a skrývá kabel. Cubica LS 80 nabízí společnost Döllken jako systém s LED páskem a odpovídající napájecí jednotkou (LED StarterKit). Zákazník dostává všechny potřebné díly z jednoho zdroje, což umožnilo dosáhnout profesionálního kompletního řešení pro nejvyšší nároky.

Již více než osm let se vysoce kvalitní LED pásky prodávají pod značkou Döllken Lighting. Výsledkem je lineární, velmi homogenní světlo, kde nejsou vidět žádné světelné body a osvětlení vychází rovnoměrně. Světelnou lištu lze navrhnout také v kombinaci se soklovou lištou Cubu flex. Rozměry a dekorativní optiky byly vzájemně sladěny. Tímto způsobem je možné iluminovat pouze část místnosti. Zejména pro oblast objektů nabízí společnost Döllken Profiles také poradenství, konfiguraci a konfekci světelných lišt podle konkrétního projektu.

S Cubica LS se společnosti Döllken Profiles opět podařilo navrhnout soklovou lištu, která je „promyšlená až do konce“, dává zpracovateli, ale i projektantovi dostatečný prostor pro jeho designová přání a zároveň přesvědčí jednoduchostí provedení.

Přečtěte si:  Nové dekory podlahových lišt pro vinylové podlahoviny

www.doellken-profiles.com

Share.

About Author

Comments are closed.