Kuchyně Oresi – moderní technologie, design, funkčnost

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Oresi je největším prodejcem kuchyní v České republice. Za dobu své existence zákazníkům dodalo více než 350 tisíc kuchyní. Společnost si zakládá na designu i provedení, a především dbá na to, aby nabídka byla cenově dostupná co nejširšímu spektru domácích zákazníků.

Čtyři řady kuchyní vždy za nejlepší ceny na trhu

Portfolio Oresi tvoří kuchyně střední třídy Dolti, jejich designová nadstavba Dolti Collection by Andrea Capovilla, německé prémiové kuchyně Livanza a luxusní německé kuchyně Bauformat. V každé třídě, a tedy i v každé cenové kategorii, tak nabízí nejlepší poměr výkonu a ceny. Díky tomu mohlo Oresi vybudovat největší tuzemskou prodejní síť kuchyní, která zahrnuje více než 60 kuchyňských studií, rovnoměrně rozmístěných po České republice.

Model Stream, prémiové kuchyně Livanza.

Kvalita, trendy, design a inovace

Oresi budoucím uživatelům kuchyní garantuje, že každá výrobní operace probíhá v ultramoderních továrnách na nejvyspělejších zařízeních. Tým architektů sleduje a předvídá designové trendy v oboru a ve spolupráci s italským designérem Andreou Capovillou neustále doplňuje kolekce kuchyní novými módními dekory, barvami a typy povrchů. I proto jsou kuchyně Oresi u zákazníků tak oblíbené.

Kuchyně Silk Touch a Velvet Star.

Certifikáty a ocenění

Kvalita kuchyní Oresi je doložena řadou certifikátů, například na konstrukční pevnost a zdravotní nezávadnost. O profesionálním a vstřícném přístupu firmy k zákazníkům svědčí nejen výsledky výzkumu institutu IBRS, kde bylo Oresi vyhodnoceno jako prodejce s nejspokojenějšími zákazníky, ale i získání certifikátu zákaznické spokojenosti BS ISO 10002:18 uděleného certifikační společností Taylor Cox. Společnost Oresi byla oceněna známkou kvality, kterou jí jako jediným kuchyním na českém trhu udělila Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství. Oresi je také držitelem prestižního titulu Superbrands, který je vysokým uznáním vynikajícího postavení značky na trhu.

Sestava z modelů Silk Touch a Wood Hit.

Spolehlivý partner

Díky propracovanému systému prodeje a logistiky, garancím kvality, stylové přitažlivosti a dodáním kuchyně na míru včetně atypických prvků se kuchyně Oresi staly partnerem úspěšných developerských projektů, architektů i mnoha televizních pořadů. Z nich zmiňme pořad TV Prima Jak se staví sen, kde Oresi působí více než deset let, nebo Rady ptáka Loskutáka apod. Kuchyně Oresi se také pravidelně objevují na stránkách prestižních časopisů i na webových portálech o bydlení.

Modely Singapur a Berlin, luxusní kuchyně Bauformat.

„Svým partnerům nabízíme nejen bezkonkurenční ceny pro zákazníky, ale i výhodnou provizní spolupráci. Naše zkušenosti, časová, operativní a obchodní flexibilita, šíře odborného servisu, rychlost dodávky a montáže kuchyní, jejich cena, kvalita provedení, která zaručuje dlouhodobé bezproblémové užívání, a související poprodejní servis, to vše podtrženo sedmiletou zárukou, jako jedinou na trhu pojištěnou u Kooperativy, z nás dělá ideálního partnera nejen pro největší hráče na trhu nemovitostí,“ říká Ing. Ján Živný, Ph.D., generální ředitel Oresi, s.r.o.

Linie Wood Hit, dekory Dub Padana bělostný a opalovaný.

Model Pamplona, luxusní kuchyně Bauformat.

www.oresi.cz

Share.

About Author

Comments are closed.