PODLAHY Profi 2023/01-02

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

začátkem roku se vždy definují nové trendy na následující období. Pro obor podlahovin je pravidelně každoročně shrnoval veletrh DOMOTEX v německém Hannoveru, jehož konání sice přerušila dvouletá covidová přestávka, ale letos se opět vrátil. Kromě trendů oborových, jako je stále silnější příklon k ekologickým technologiím, udržitelné výrobě, ke zklidnění barevnosti dekorů, jsou to i trendy další, obecné.

K těm patří i postupný návrat veletrhů, na které jsme byli po léta zvyklí. Některé sice trochu mění svoji podobu či termín konání, jako třeba BAU, který se z ledna přesouvá do dubna, zároveň ovšem nelze pominout trend další – a sice to, že v covidové době jsme se jaksi odvykli vídat, prezentace probíhají často elektronickou formou a návrat bude trvat asi déle. Držme veletrhům i osobnímu setkávání palce. S novým ročníkem časopisu přichází nový seriál Ing. Marka Poláška, Ph.D. Svým nezaměnitelným a originálním způsobem se bude opět zabývat problematikou dřevěných podlahovin, která je zároveň i hlavním tématem prvního letošního vydání.

Přeji vám příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 5 vydání za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Digiport si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.