Experto Click SPC 50 – odolný a pevný jako skála

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Popularita rigidních podlahovin stále roste. Není se čemu divit, neboť vynikají užitnými vlastnostmi a krásně vypadají. Populárním rigidem je odolná a pevná kolekce Experto Click SPC 50.

Proč zvolit Experto Click SPC 50

  • SPC jádro je tvořené vápencovým práškem, který je spojen epoxidovými pojivy, čímž vzniká pevný kompozit, krytina tak dosahuje mimořádné rozměrové stálosti a je skvělou volbou i pro podlahové vytápění.
  • Integrovaná podložka IXPE, jež patří mezi nejkvalitnější na trhu, se stará o tepelnou izolaci, ale i o to, aby chůze byla tichá, protože účinně tlumí kročejový hluk.
  • Mezi klady patří i jednoduchá instalace, což zrychluje pokládku a snižuje náklady na realizaci. Díky zámkovému systému do sebe desky lehce zapadají.
  • Tento rigid je k dostání v 10 trendy přírodních dekorech. Dezény jsou skvěle zpracované a od skutečného dřeva je na první pohled nerozeznáte. Vybrané dekory tohoto rigidu se pro dokonalé zpracování označují i jako živé.
  • Experto Click SPC 50 je vysoce odolné díky nášlapné vrstvě 0,5 mm, a to zejména vůči skvrnám, poškrábání a opotřebení. K jeho údržbě postačí běžné prostředky!
  • Díky voděodolnosti konstrukce jsou tyto podlahoviny skvělou volbou i pro koupelny.

Rigidní podlahovinu Experto Click SPC 50 exkluzivně zakoupíte u společnosti V-PODLAHY nebo jejích partnerů. Nyní k ní navíc díky časově omezené akci získáte originální lištu za 1 Kč/bm bez DPH.

www.vpodlahy.cz

 

Přečtěte si:  Adore Regent - rigidní vinylové podlahoviny od společnosti Adarefloors
Share.

About Author

Comments are closed.