Barvy a dekorační materiály ZERO. Kvalitu, funkčnost a design oceňuje malířka Simona Keclíková.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Uvažovali jsme, jak ještě více přiblížit naše materiály ZERO. Probírali jsme, jak lépe vysvětlit jednotlivé technické stránky výrobků, jejich pracovní a obchodní výhody,“ říká Norbert Paul, ředitel ZERO BARVY s.r.o.

„Došlo nám, že už tolik nemusíme opakovat spoustu základních věcí, protože máme mezi zákazníky hodně skutečných řemeslnic a řemeslníků znalých věci. A také nám došlo, že mezi nimi jsou i tací, kteří přebrali štafetu se stejnou vášní, zápalem a odpovědností jako my. Dokáží vysvětlit svým zákazníkům výhody a všechny finesy materiálů ZERO a jejich zpracování s naprostou brilantností právě díky tomu, že mají neochvějné praktické zkušenosti. A když jeden ze zákazníků spokojený s průběhem a výsledkem realizace takové řemeslnice prohlásil, že by to mohla být naše ambasadorka, bylo rozhodnuto.“

Simona Keclíková, malířka z Písku
a ambasadorka barev a materiálů ZERO.

Malířka z Písku Simona Keclíková a její MONAmalířství vyniká precizností, jednáním se zákazníky, pracovitostí, servisem a prezentací značky ZERO. Proto byla jmenována ZERO AMBASADORKOU.

Kdy jste se s materiály ZERO setkala a čím si vás získaly?
Před deseti lety jsem stála před možností nahlédnout do oboru malířství a tohoto řemesla jako takového. Dostala jsem příležitost se jej učit od samého základu navázáním spolupráce se zkušeným malířem pokojů působícím v Písku, odkud také pocházím a kde s rodinou žiji. Byla to výzva, cítila jsem se ve svém, práce mě bavila, měla jsem obrovskou chuť a energii se učit a využít tuto možnost seberealizace v oboru naplno. Spolupráce trvala několik let, a když se naše cesty rozešly, vykročila jsem na svoji vlastní a založila své malířství. Zkušenosti s dekoračními nátěry jsem z doby spolupráce také měla, a když jsem byla poptána na realizaci dekorační stěrky s tím, že klientka si koupila v Německu materiál ZERO MagicTouch, ale nemůže sehnat nikoho, kdo by jí stěrku realizoval, pustila jsem se do toho. A dopadlo to skvěle.
S materiálem se mi pracovalo velmi dobře a design mě nadchnul. Chtěla jsem znát víc, vidět víc, umět víc a vzít to zase od začátku a naučit se nové. Netrvalo dlouho a brzy jsem měla možnost potkat se s Martinem Starým z firmy ZERO barvy a bylo rozhodnuto. Svým jednáním mě přesvědčil, že lidská stránka, láska k řemeslu, dělat věci dobře a kvalitně je pro ZERO barvy priorita. A to mi sedělo. Také nezapomenu na to, že mi od začátku věřil, jako ženě věnující se řemeslu, kterých sám v té době mnoho neznal. Podpora byla pro mě důležitá. Účastnila jsem se školení a seznamovala se s dalšími materiály a technikami, lidmi spojenými se ZERO a vlastně od začátku jsem měla dobrý pocit, na který hodně dám. To cítíte. Že vše funguje. A to si mě získalo. Nejen materiály a jejich kvalita, funkčnost a široký dostupný sortiment, ale i lidský a skvělý přístup a podpora.

ZERO DecoStyle Beton v šedobéžovém
odstínu dle návrhu architektky Báry Baštové.

Neměnila byste…
Určitě ne. Nikdy jsem neměla a dodnes nemám potřebu pracovat pokaždé s jinými materiály, kterých je na trhu samozřejmě mnoho. Pracuji se ZERO barvami od začátku, kdy jsem se s nimi setkala poprvé, a díky tomu mám také ověřenou jejich kvalitu od svých zákazníků, kterým jsem realizovala třeba před osmi lety kuchyně, koupelny a jiné prostory do designových stěrek, a dnes mohu vidět, že vše vypadá, jak má a funguje… Ve své práci se chci a potřebuji spolehnout na kvalitu, už ne zkoušet a hledat. Našla jsem a jsem maximálně spokojená. Jen tak mohu zákazníkům nabídnout kvalitu a profesionální práci. S materiály, kterým sama věřím, a ta důvěra stojí na ověřené mnohaleté zpětné vazbě a praxi.

MagicTouch Pearl pro snadnou
údržbu a čištění krbu.

Jaké materiály ZERO jste si nejvíce oblíbila?
Nejraději pracuji s dekoračními materiály ZERO MagicTouch ve všech variantách a kombinacích a také často se ZERO DecoStyle Beton, ať už v pohledovém betonu či složitějších patinovaných strukturálních dekorech. Používám ale i interiérové barvy ZERO a v podstatě jakýkoliv materiál této značky. Zákazníci u mě nevídají nic jiného než ZERO. Cenově nejsou tyto materiály nejlevnější, ale ani předražené. Poměr kvality a ceny by měl vždy odpovídat. Zákazník by měl vědět, jakou kvalitu dostává a jaký je rozdíl třeba od levnějšího sortimentu na trhu.

Zero DecoStyle beton C049 s motivy mandal a ZERO ArtDesign Finish.

Stala jste se ambasadorkou ZERO barev, co to pro vás znamená?
Ze jmenování ambasadorkou jsem byla potěšena, ale i vděčná. Stát za značkou, která má své priority a ctí hodnoty, jako je kvalita, poctivost, profesionalita, jež sama vyznávám, je splněný sen. Myslím, že pro mě se nic nemění a že to pro mě není nová role. Budu filozofii ZERO barev ctít stejně jako doposud. Je to radost a třeba i inspirace pro začínající řemeslníky a řemeslnice v oboru. Že jít si za svým snem jde a že ta cesta může být zajímavá a plná výzev.

ZERO DecoStyle Beton s patinací pomocí
ZERO RenoTop Housepaint Metallic.

Má práce mě stále baví jako na začátku, energie neubývá, chuť učit se také ne, protože vždy je co zlepšovat či pilovat či přicházet na nové dekory a přizpůsobovat obor trendům. Ke své práci se stále snažím přistupovat s pokorou a dělat ji s láskou. Těším se na výzvy, které mě čekají.

MagicTouch stěrkyv odstínu na přání.

www.monamalirstvi.cz
www.zerobarvy.cz

Přečtěte si:  Design v bytě i kanceláři, to je Vitex Metallico

 

Share.

About Author

Comments are closed.