EXPERTO CLICK SPC 50 – rigidní vinylová spc podlaha s mimořádnou odolností

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

V-PODLAHY jsou českou firmou, která příští rok oslaví již 30. výročí vzniku. Za tři dekády své činnosti si vydobyla označení „expert na podlahy“ a dlouhodobě patří k předním dodavatelům podlah na českém trhu. Společnost V-PODLAHY na svých devíti pobočkách v Čechách i na Moravě poskytuje služby a poradenství v oblasti prodeje podlahových krytin.

Trendem posledních dvou let jsou rigidní vinylové SPC podlahy.. Mezi ně patří i Experto Click SPC 50, které je nejprodávanější rigidní SPC podlahou značky V-PODLAHY. Tato kolekce může nabídnout celou řadu unikátních vlastností.

Experto Click SPC 50 je volně pokládanou podlahou v dílcích, která se vyznačuje praktickým velkým formátem, kvalitními zámky a integrovanou podložkou IXPE.

V provedení SPC 50 plus navíc i reálným embossingem EIR.

Pro tuto kolekci je charakteristická vyšší odolnost, a to díky nášlapné vrstvě 0,5 mm. Podlaha je vhodná nejen do domácností, ale i do komerčních prostor s nižší frekvencí zátěže.

Dlouhá životnost podložená garancí

Nejen nášlapná vrstva zajišťuje dlouhou životnost podlahy. Je to i její jádro z minerálního kompozitu a celková tloušťka 6 mm, které se starají o stabilitu a rozměrovou stálost. Podlahu je tak možné položit i na velké plochy bez použití přechodových profilů nebo vystavit vlivu slunce třeba u francouzských oken.

Navíc je Experto Click SPC 50 i 100% voděodolné a vhodné pro podlahové vytápění, je tak ideální volbou pro celý dům i byt včetně zimních zahrad a koupelen. Skvělé užitné vlastnosti a odolnost dokazuje také garance životnosti 30 let pro bytový a 10 let pro komerční sektor.

Přečtěte si:  Nápady pro život - nová kolekce podlah EGGER PRO 2021+

www.vpodlahy.cz

Share.

About Author

Comments are closed.