LINO Fatra kolekce – vinylové podlahoviny v roli šíře 2 metry

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Český výrobce podlahovin Fatra, a.s., přichází na trh s novou kolekcí podlahových krytin v rolích – šíře 2 metry. V průběhu roku 2021 došlo ke spuštění nové výrobní linky, díky níž se rozšířily nejen výrobní kapacity, ale i výrobkové portfolio. Za pomoci moderních evropských technologií je nabízena nejvyšší kvalita s ohledem na šetrnost k životnímu prostředí.

NFE Orion 2393-2.

Tato kolekce přináší nové možnosti pro vaše projekty a nabízí nepřeberné množství designových možností, které vzešly z aktuálních módních trendů a jsou efektivním řešením do domácností, kanceláří, škol, zdravotnických zařízení, hotelů, restaurací, ale i lehkého průmyslu.

NFE Sparkle 2440-3.

Chcete-li dosáhnout industriálního designu, pak vás zaujmou vzory kolekce NFE Comet, které věrně imitují betonové stěrky. Pro rozzáření interiéru využijte širokou paletu barevných vzorů kolekce NFE Sparkle nebo NFS Virgo. Ty interiéru dodají jednotný tón v příjemných barevných odstínech.

NFS Virgo 2805-7.

Zákazníkům se zájmem o nevšední vzory je určena podlahová krytina NFE Mars, která nabízí imitaci designové skladby dřevěné podlahy. Nelze také opomenout kolekci NFS Wega, která představuje tradiční, přesto vkusnou imitaci korkových, kamenných a dřevěných vzorů. K doplnění celého portfolia byla pečlivě vybrána kolekce NFE Orion, která svým originálním vzhledem, imitujícím povrch vesmírných těles, přináší zcela nový element do jakéhokoliv prostoru. Původní oblíbená kolekce NFE Grit je nyní také nabízena v šíři 2 metry, a to ve všech osmi dekorech imitujících kamenné vzory.

Přečtěte si:  Bojnický zámek a jeho podlahy

www.fatrafloor.cz

Share.

About Author

Comments are closed.