FLOOR FOREVER LAMINATE – moderní design, kvalitní provedení

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Obchodní síť podlah FLOOR FOREVER dodává na český trh pestrou paletu podlahovin, a tak si každý může snadno vybrat materiál podle svého gusta a finančních možností. Vždy je přitom kladen důraz na to, aby každý produkt nejen dobře vypadal a zdobil, ale aby i fungoval tak, jak se od něj očekává. To platí i pro laminátové podlahoviny, které tato síť prezentuje pod značkou FLOOR FOREVER LAMINATE. Atraktivní dekory lze vybírat ze tří kolekcí.

Voděodolná kolekce Pacific

Nová kolekce Pacific nabízí osm dekorů (1319 Sumatra, 2038 Borneo, 2036 Havaj, 1298 Bali, 2039 Komodo, 1300 Lombok, 1328 Timor a 1327 Tahiti) s rozměry lamel 8 x 190 x 1288 mm a 4V fází. Na našem trhu představuje další alternativu pro ty, kteří požadují designovou a kvalitní laminátovou podlahovinu za příznivou cenu. V kombinaci s doporučeným příslušenstvím, tmelem Hydro+, výplňovou páskou Filler Twine, podložkou Impact+ a obvodovou lištou Image jsou tyto krytiny navíc voděodolné, takže je lze umístit bez obav i v kuchyních a koupelnách, kde je větší pravděpodobnost kontaktu podlahy s vodou. Snadnou instalaci zajišťuje spolehlivý zámek DuoLock.

Kolekce Cadenza

Cadenza, K1412 Marcato
Brown Natural.

Kolekce Cadenza obsahuje 10 elegantních dřevěných dekorů s rozměry lamel 8 x 214 x 1383 mm a 4V spárou a deklarovanou zátěží AC4 23–32. Jedná se o spolehlivý materiál doplněný kvalitním zámkem DuoLock, který zaručuje jak snadnou instalaci podlahoviny, tak i její perfektní funkčnost po mnoho let. A to i v případě pokládky na teplovodní podlahové topení. Laminátové podlahoviny z kolekce Cadenza si i při minimální péči ze strany majitele udrží dlouhou dobu svůj atraktivní vzhled.

Přečtěte si:  Údržba a renovace vinylových RIGID SPC podlah

Kolekce Trendline Pro

I další kolekce v nabídce laminátových podlahovin FLOOR FOREVER – Trendline PRO – dokáže upoutat krásným provedením a kvalitním zpracováním. Všech šest dřevěných dekorů této kolekce disponuje speciální povrchovou úpravou MAT LOOK, která podlahovině propůjčuje přírodní matný vzhled. Lamely s rozměry 8 x 190 x 1288 mm bez V-spáry jsou opatřeny kvalitním zámkem DuoLock. Kolekce Trendline PRO je s deklarovanou zátěží AC4 23–32 ideálním řešením především pro domácnosti, včetně těch s domácími mazlíčky. Povrch lamel je totiž uzpůsoben tak, aby jejich drápky nezanechávaly na podlaze žádné škrábance.

www.floorforever.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.