Dr. Schutz floor remake – nekonečné možnosti barev a designu podlah

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Změna je život. Díky Dr. Schutz floor remake, kreativnímu systému renovací povrchů téměř všech typů tvrdých podlahovin, je možné v nejkratší možné době změnit a přetvořit jakoukoliv elastickou podlahovinu (PVC, vinyl, linoleum, kaučuk), jakoukoliv litou podlahu (cementovou, epoxidovou, polyuretanovou) nebo také jakoukoliv keramickou dlažbu na designově novou, přesně podle přání a představ uživatele.

Technika barevné renovace pracuje s různými opravnými a přípravnými materiály. Hlavní kreativní bombou jsou ovšem nekonečné možnosti barvení povrchu krytin polyuretanovými barvami Dr. Schutz PU Color. Dle barevnic RAL K5, NCS, Sikkens a Pantone je možné vyrobit až 5000 barevných odstínů. Uni barvu lze doplnit různými kreativními technikami, jako je čipsování, mramorování, špachtlování. Vzniká tím nepřeberné množství možností a barevných kombinací. Do barevných ploch lze implementovat různé bordury, atraktivní vzory, obrázky, loga nebo je možné pracovat pouze s uni barvou finálně lakovanou ultramatným lakem pro absolutně skvělý vzhled podlahy. Vaší fantazii se meze nekladou. Systémem barevné renovace povrchu podlah Dr. Schutz floor remake je možné vykouzlit cokoliv.

Dr. Schutz floor remake je moderní a spolehlivý renovační systém, který prošel už 20 lety testování na nejrůznějších podlahovinách ve všech koutech světa. Bylo jím renovováno již více než 60 milionů m2 podlahovin. V České republice je používán od doby jeho zavedení na trh, tj. již od roku 2002.

Přehled výhod systému Dr. Schutz floor remake

  • Designová změna povrchu podlahy v nejkratším možném čase. Realizace probíhá zpravidla 1–2 dny.
  • Možnost volit z téměř 5000 barev.
  • Výsledná optika je dána volbou finálního OnTop polyuretanového laku – je možné volit mezi pěti optickými stupni: ultramat, extramat, mat, pololesk a lesk.
  • Protiskluzné hodnoty povrchu lze volit ve třech stupních: R9, R10 a R11.
  • Při realizaci nevzniká prach ani hrubé nečistoty.
  • Nátěry jsou vysoce odolné proti mechanickému opotřebení, otěru a také chemickému zatížení (odolnost vůči dezinfekcím, barevným dezinfekcím, barvám na vlasy, migraci změkčovadel z gumy atd.).
  • Povrch je maximálně hygienický, je hermeticky uzavřený, díky hustě zesíťovaným lakům dochází k redukci růstu choroboplodných zárodků až o 99,5 %.
  • Běžné denní čištění a údržba povrchů jsou snadné a ekonomické. Není nutné používat žádné leštěnky nebo další ochranné nátěry.
  • Systém je ohleduplný k životnímu prostředí. Starou podlahovinu není nutné vytrhat a zlikvidovat, je možné ji jen přetvořit, a to na dlouhou dobu.
Přečtěte si:  Dr. Schutz® Základní čisticí přípravek R

www.dr-schutz.cz
www.floorcolor.cz

Share.

About Author

Comments are closed.