Design PROFI 2022

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

původním záměrem, který stál u zrodu ročenky Design Profi, bylo v době, kdy se rušily veletrhy a byla omezená možnost přímé komunikace, přijít se souhrnem novinek až k vám, přímo na váš stůl. Veletrhy se sice pomalu vracejí, ale za tu dobu se stal časopis Design Profi už jakousi podzimní tradicí – a přehled novinek a nových zajímavých materiálů míří přímo k vašim rukám i dnes.

Stále přináší témata nejrůznějších druhů podlahovin, interiérových barev a produktů pro moderní koupelny, ale postupně se jeho skladba rozšiřuje k nabídce dalšího interiérového vybavení, jako jsou kuchyně, nábytek či svítidla. Věřím proto, že i letos se pro vás stane Design Profi přínosným průvodcem novinkami a zdrojem inspirace pro vaši práci po celý následující rok.

Přeji vám příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ
šéfredaktorka


Více se dozvíte v tištěném vydání designové ročenky DESIGN Profi, kterou si můžete předplatit 1x ročně za 100 Kč a zašleme ji do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis Design Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích. Aktuální číslo si můžete zakoupit prostřednictvím služby Digiport.

Koupit elektronickou verzi DESIGN Profi

Share.

About Author

Comments are closed.