DOMOTEX 2023 – Hannoverský veletrh zve od 12. do 15. ledna 2023 a chystá řadu novinek

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Veletrh DOMOTEX 2023 se bude konat od 12. do 15. ledna na hannoverském výstavišti a nabídne řadu novinek. Společnost Deutsche Messe využila pandemické přestávky k tomu, aby tento přední světový veletrh koberců a podlahových krytin proměnila a připravila řadu novinek. Hlavní z nich bude rozdělení veletrhu do dvou kategorií, na prezentaci koberců a podlahových krytin. Upravené uspořádání hal usnadní návštěvníkům orientaci.

„Koberce“ a „Podlahové krytiny“ a upravené uspořádání hal usnadňují přehled o trhu

Na veletrhu DOMOTEX 2023 budou představeny dvě nové výrazné kategorie, které návštěvníkům umožní optimální orientaci: „Koberce“ a „Podlahové krytiny“. Nové uspořádání hal zabírá severní část výstaviště, přímo za hlavním vchodem NORD 1, a spojuje produktové skupiny obou kategorií. Návštěvníci se tak budou moci snadněji orientovat. V halách 2 až 4 bude představena největší světová nabídka ručně vyráběných koberců. Strojově tkané koberce budou k vidění v halách 5 a 6. Haly 2 až 6 tak tvoří kategorii „Koberce“.

Výrobky a praktická řešení z oblasti techniky aplikace a pokládání budou napříště doma v hale 22, která přímo sousedí s tvrdými podlahami a pružnými podlahami v hale 23. Textilní podlahové krytiny najdete hned naproti v halách 19/20. Haly 19 až 23 tak tvoří kategorii „Podlahové krytiny“.

Nový prostor pro inspiraci

Nadcházející veletrh DOMOTEX nabídne nové formáty a kontaktní místa ve všech oblastech nabídky. Patří mezi ně nové Mood Spaces, kóje navržené interiérovými designéry, které představují aktuální trendy a zvýrazňují podlahu a koberec jako integrované řešení. Tyto prostory jsou zdrojem inspirace pro obchodníky s nábytkem a zhotovitele a v duchu formátů koncepčních obchodů ukazují, které výrobky lze kombinovat a vytvářet tak tematický svět. Mood Spaces najdete v hale 6.

Přečtěte si:  DOMOTEX 2022, restart v Hannoveru od 13. do 16. ledna

Další nová speciální přehlídka THE GREEN COLLECTION se bude věnovat tématu udržitelnosti a bude probíhat v centrální části haly 23 v inspirativním prostředí. V souladu s hlavním tématem FLOORED BY NATURE poskytne THE GREEN COLLECTION přehled výrobků a výrobních postupů výrobců koberců a podlahových krytin, kteří se zasazují o udržitelnost.

www.domotex.de

Share.

About Author

Comments are closed.