Výrobky Kermi – více prostoru pro malé koupelny s koupelnovým radiátorem Geneo a Quadris a sprchovým koutem Raya

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Malá koupelna neznamená automaticky méně pohodlí a komfortu. Chytré uspořádání ji může i na malém prostoru proměnit ve wellness oázu. Zásadní je výběr správného řešení sprchového koutu a modelu koupelnového radiátoru.

Sprchový kout Raya

Sprchové kouty Kermi z tvrzeného bezpečnostního skla zvyšují prostornost koupelny a sprchového komfortu lze docílit díky chytrým funkcím. V malých koupelnách je sprchový kout často umístěn přímo vedle vany. Sprchový kout Raya nabízí možnost pohyblivé boční stěny za/vedle vany či vanového soklu bez ohledu na jejich výšku a šířku. Boční stěna tohoto sprchového koutu spolehlivě chrání před stříkající vodou a pro jednoduché čištění a větrání ji lze snadno otočit dovnitř díky madlu umístěnému na vnitřní straně.

Jednokřídlé kyvné dveře RAYA s pevným bodem a pohyblivou boční stěnou, jež lze otevřít dovnitř. Spolehlivé utěsnění v elegantním vzhledu zajišťují svislá těsnění, magnetické lišty a vodorovné těsnění s okapničkou.

Kyvné dveře sprchového koutu Raya lze snadno otvírat a zavírat díky technologii se zdvihovým mechanismem a inteligentnímu vyrovnávacímu a rozměrovému systému, který se dokonale hodí pro všechny běžné vaničky nebo instalaci přímo na podlahu.

Koupelnový radiátor Geneo quadris

Koupelnový radiátor Geneo quadris je vhodný pro ty, kteří upřednostňují spíše klasické žebříkové radiátory, ale zároveň chtějí změnu. Svislými sběrnými trubkami a příčnými trapézovými otopnými trubkami se tento koupelnový radiátor přiklání k plochému stylu s rovnými liniemi. Nabízí flexibilní řešení při projektování a instalaci díky možnému středovému nebo bočnímu připojení. Vedle kompaktní verze je k dostání také jako přídavný elektrický radiátor nebo jako varianta pro výhradně elektrický provoz. Prostřednictvím připojovací sady x-net plus jej lze také přímo propojit s podlahovým vytápěním bez nutné montáže a instalace dodatečně vestavěné stěnové skříňky pro podlahové vytápění.

Koupelnový radiátor Geneo quadris je umístěn tak, aby lícoval s horní hranou dveří a sprchového koutu, a celkový vzhled koupelny tak zůstal harmonický. Díky seskupení trapézových příčných otopných trubek do systematických bloků umožňuje pohodlné zavěšení ručníků a poskytuje i pohodlné ovládání termostatické hlavice.

www.kermi.cz

Přečtěte si:  Sériově namísto paralelně. Kermi nabízí chytrá tepelná řešení

 

Share.

About Author

Comments are closed.