PODLAHY Profi 2022/05

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

krása spočívá v detailu. A takovým detailem jsou bezesporu i lišty a profily k dokončení podlah v interiéru. Stejně jako všechny materiály jsou v neustálém vývoji. Výrobci a prodejci hledají, čím a jak tento sortiment inovovat, aby rozšířili možnosti jeho použití, ale také aby usnadnili a zdokonalili práci řemeslníků, kteří ho používají. Jaké jsou novinky a „vychytávky“ v této oblasti, se můžete podívat v článku v rubrice Trendy.

Podlahy musí být samozřejmě krásné, ale především dokonale funkční. K tomu přispívá i ta méně viditelná či úplně neviditelná složka jejich skladby – dobře udělaný podklad. Stavební chemie a novinky jednotlivých výrobců jsou dalším tématem tohoto vydání. S ním se úzce pojí i lité podlahy, které jsou neustále oblíbené nejen u zákazníků a architektů vyznávajících minimalistické ztvárnění prostoru. Ukážeme vám, že mohou mít mnoho originálních podob a některé dokáží vytvořit nejen osobitou dominantu interiéru, ale podlahu na samé hranici uměleckého díla.

Přeji vám krásné babí léto a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.