BARVY Profi 2022/05

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

na začátku každého roku vyhlašují velké společnosti „tu svoji“ barvu, která by měla být určující pro dané období. Je nejen zajímavé, jaký odstín byl zvolen, ale i to, jak s ním dále pracovat, jak jej uplatnit v interiéru a s jakými dalšími tóny dobře vyzní. V DULUXu vyhrála letos BLANKYTNĚ MODRÁ™. Hlavním důvodem bylo, že se v současné době více než kdy jindy od našich domovů požaduje, aby byly vším – kanceláří, školou, restaurací, kinem, útočištěm – takže potřebujeme barvy, které tuto multifunkční úlohu podporují. V rubrice DESIGN si ukážeme několik způsobů, jak do nich BLANKYTNĚ MODROU™ zapojit, aby vytvořila příjemné a inspirativní prostředí.

Když se řeknou slova rez a koroze, slyšíte z nich něco drsného a skřípavého; svým zvukem přesně vyjadřují onu nepěknou podstatu tohoto jevu – destrukci kovových částí. Zabránit škodám vznikajícím reznutím materiálů nejlépe mohou ty správné nátěrové systémy. Jaké to jsou a jak s nimi pracovat, se dozvíte z článku Ing. Hany Geiplové nazvaného Základní požadavky na dlouhodobou životnost nátěrových systémů na kov, a to v hlavním tématu tohoto vydání časopisu Barvy Profi. Navazuje na něj i přehled materiálů od jednotlivých výrobců a speciální „podtéma“ věnované nátěrům plechových střech, na jejichž provedení před zimou je právě teď nejvyšší čas.

Přeji vám krásné babí léto a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu BARVY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis BARVY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi BARVY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.