Čištění a ošetřování venkovních teras ze dřeva a WPC s produkty Dr. Schutz Group

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Venkovní dřevěná nebo WPC terasa nám přináší radost tehdy, vypadá-li i po letech dobře. Vzhledem k tomu, že na ni působí všechny povětrnostní vlivy, je třeba materiály chránit kvalitními povrchovými úpravami. Dr. Schutz Group nabízí v portfoliu svých produktů tato řešení pro povrchovou úpravu a údržbu teras:

HLOUBKOVÉ ČIŠTĚNÍ, ODŠEĎOVÁNÍ, DLOUHODOBÉ ODSTRAŇOVÁNÍ ŘAS A MECHŮ, ČIŠTĚNÍ SKVRN

Široká škála základních a speciálních čističů značek Dr. Schutz® umožňuje řešit téměř všechny problémy na různých venkovních površích. Dle materiálu terasy se nasazují vhodné produkty.

Vybíráme ty nejpoužívanější: Dr. Schutz Intenzivní čistič na dřevo, WPC a kámen, Dr. Schutz Odstraňovač povlaku (odšeďovač) a Dr. Schutz Základní čisticí přípravek R.

Vyčištěný povrch terasy poté doporučujeme kvalitně ošetřit, tak aby byl materiál optimálně chráněn a dobře vypadal. Používáme impregnační oleje, které nevytvářejí na povrchu materiálu žádnou vrstvu a snadno se obnovují bez nutnosti odbroušení.

Dr. Schutz® Terasový olej světlý je speciální transparentní olej na bázi rostlinných olejů pro použití ve venkovním prostředí. Díky velmi dobré nasávací schopnosti oleje je dřevo konzervováno, póry ovšem zůstávají otevřené a mají možnost dýchat. Přirozená krása a struktura dřeva a WPC dílců bude opticky zvýrazněna. Protiskluzná hodnota R 10 byla testována podle směrnice BGR 181 a normy DIN 51130. Olej je možné použít pro impregnaci dřevěných teras ze všech druhů dřevin a je vhodný také pro ošetření zahradního nábytku a jiných dílů ze dřeva ve venkovním prostředí.

Přečtěte si:  Nové produkty SAICOS určené pro dřevoplast

Dr. Schutz® Bangkirai olej tmavý má stejné vlastnosti a možnosti použití jako Terasový olej světlý. Je pigmentován do krásné čokoládové barvy dřeviny bangkirai. Může být použit na všechny venkovní dřevěné terasy, dřevěný nábytek, obklady apod.

www.dr-schutz.cz

Share.

About Author

Comments are closed.