VIROBAC Sealer – světová novinka z vývojové laboratoře Dr. Schutz Group

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Německý výrobce Dr. Schutz Group je pověstný svými inovacemi na poli povrchových úprav všech typů podlahovin. Horkou světovou novinkou pro rok 2023 je mimořádný 3komponentní lak Dr. Schutz VIROBAC Sealer, který má dlouhodobé antibakteriální a antivirotické účinky. Speciální přísada VIROBAC ADDITIV zaručuje dlouholetý aktivní účinek při hubení mikroorganismů na nalakovaném povrchu.

VIROBAC Sealer je polyuretanový lak na vodní bázi, který vytváří permanentní úpravu povrchu s dlouhodobou ochranou podlah. Antibakteriální účinek je testován podle EN 16697 a ISO 22196, antivirální účinky pak podle EN 16777 a ISO 21702.

VIROBAC Sealer je nátěr s revolučním mechanismem aktivního hubení choroboplodných zárodků aktivací singletového kyslíku pomocí světla. Fotodynamika je založena na aktivaci fotokatalyzátoru světlem z viditelného spektrálního rozsahu. Přenosem energie do okolního kyslíku vzniká singletový dikyslík, který ničí buněčnou stěnu a účinně zabíjí choroboplodné zárodky oxidací. To vede k masivní redukci zárodků, a tím k výraznému snížení napadení povrchu.

VIROBAC Sealer je použitelný jak pro aplikaci na nové podlahoviny, tak také pro renovaci starých povrchů. Je ideální pro prostory s vysokým zatížením bakteriemi a viry, jako jsou nemocnice, potravinářský průmysl, mateřské školy apod. Jeho konstrukce umožňuje aplikaci v objektech s vysokým mechanickým zatížením.

www.dr-schutz.cz

Přečtěte si:  Eukula free 442 mat - ekologický lak na dřevo a korek
Share.

About Author

Comments are closed.