Laky, lazury a barvy na povrchovou úpravu dřeva od tradičního německého výrobce Mipa

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mipa HS Venti 3in1 je syntetický alkydový pololesklý tixotropní lak pro nové a opravné nátěry na dřevěné konstrukce ve vnějším prostředí, jako jsou okna, rámy, vstupní dveře a dřevěné prvky na fasádě. Díky elasticitě, velké tloušťce nátěrového filmu a dokonalému rozlivu i na hranách nabízí dlouhodobou ochranu dřeva. Základní nátěr, mezinátěr a konečný nátěr lze díky snadné aplikaci provést jedním výrobkem. Vysoké krycí schopnosti šetří čas, a tím následně i náklady. Lak Mipa HS Venti 3in1 dodáváme v bílém provedení a probarvený do více než 2500 odstínů dle vzorkovnic RAL, NCS, MIPA a dalších. Výrobek je dostupný v baleních 750 ml a 2,5 l.

Mipadur Holzsiegel v lesku a polomatu je syntetický transparentní lak pro mechanicky odolné nátěry dřevěných podlahovin, schodů a nábytku a jako „lodní lak“ i pro odolné nátěry dřeva pod vodou. Díky vysoké odolnosti povětrnostním vlivům a slunečnímu záření je vhodný i pro povrchovou úpravu dřevěných prvků v exteriéru, např. na venkovní nábytek, zahradní stoly, terasy, a také jako finální lak na veškeré Mipa lazury. Má vysokou přilnavost k podkladu a výborně se brousí. Příznivý poměr ceny a kvality jej řadí mezi nejprodávanější výrobky MIPA v České republice. Dostupný je v baleních 750 ml a 2,5 l.

Mipa WBS Parkettsiegel pololesk a polomat je vodou ředitelný interiérový transparentní lak na akryluretanové bázi. Díky vysoké mechanické odolnosti je vhodný pro povrchovou úpravu dřevěných podlahovin, parket a schodišť. Snadná aplikace, rychlé schnutí a dlouholetá transparentnost nátěru bez zažloutnutí jsou jistotou nátěrů veškerého dřevěného nábytku a dřevěných dílců v interiérech. Výrobek je dostupný v baleních 750 ml a 2,5 l.

Přečtěte si:  Novinka: HET SOLDECOL UV LAK - alkyd-uretanový transparentní matný/lesklý lak na dřevo

Mipaxyl Nordic je vysoce kvalitní silnovrstvá syntetická profi lazura pro ochranu a barevné zušlechtění tvarově stálých dřevěných stavebních dílců, od kterých se očekává dlouhodobá ochrana proti povětrnostním vlivům, jako jsou např. dveře, okna, podhledy, dřevěné balkony a obložení fasád, okenice, nosníky apod. Výborně se hodí na syté barevné nátěry ve skandinávském stylu v exteriérech a interiérech. Lazura Mipaxyl Nordic je odolná proti UV záření, ponechává póry dřeva otevřené, reguluje vlhkost, odpuzuje vodu. Lze ji použít na opravné nátěry již povrchově ošetřených dílců, jakož i pro nátěry surového neošetřeného dřeva.

Mipaxyl ALS je syntetická slabovrstvá hedvábně matná povětrnosti odolná lazura s UV filtrem pro interiéry i exteriéry. Bez obsahu biocidních látek. Umožňuje prostup vlhkosti ze dřeva. Vhodná pro dřevěné dílce, jako jsou okna, dveře, opláštění fasád, okenice, rámy a ploty.

Lazury Mipa Mipaxyl Nordic a Mipaxyl ALS se dodávají v 17 průmyslově připravených odstínech a transparentní, nebo je lze tónovat do více než 2500 barev podle vzorkovníků RAL, NCS a řady dalších. Lze je zakoupit v baleních 750 ml a 2,5 l.

Pro ochranu dřeva před namodráním a dřevokazným hmyzem je určený rozpouštědlový penetrační přípravek Mipaxyl Spezial impregnace na dřevo. Vyniká vysokou penetrační schopností, zachová propustnost vlhkosti dřevem a je vhodný pro dřevěné plochy mimořádně namáhané povětrností. Systémově je vhodný pod syntetické Mipa lazury Mipaxyl Nordic a Mipaxyl ALS.

Přečtěte si:  Lazurovací lak IMPRANAL Profi v novém balení

Hitem v sortimentu lazur Mipa je vodou ředitelná a UV odolná lazura Mipaxyl Natural Silver. Jedná se o přípravek s obsahem speciálních pigmentů, které vytvářejí přirozené zašednutí dřeva a umožňují trendové šedé zabarvení dřevěných prvků na fasádě domu. Lazura Mipaxyl Natural Silver je dodávána v devíti moderních odstínech v baleních 750 ml a 2,5 l.

Pro ochranu dřeva před namodráním a dřevokazným hmyzem je určený vodou ředitelný penetrační přípravek Mipa WBS Holzschutzgrund. Obsahuje účinné složky pro ochranu dřeva před namodráním a dřevokazným hmyzem a systémově je vhodný jako penetrační přípravek pod vodou ředitelné lazury a barvy na dřevo.

www.mistral-paints.cz

Share.

About Author

Comments are closed.