LVT kolekce Amtico Spacia pro rok 2022 připravila zásadní novinky

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Luxusní vinylové dílce z kolekce Amtico Spacia navodí v komerčních prostorech přírodní atmosféru. Snadno tak do interiéru vnesete nejen vzhled dřevěných podlahovin a kamenné dlažby s vynikajícími vlastnostmi LVT podlahy, ale také abstraktní vzory. Tím zdaleka výčet zajímavostí v aktualizované kolekci Amtico Spacia nekončí.

Vlastnosti a možnosti LVT kolekce

LVT kolekce Amtico Spacia přináší nosnou vrstvu 0,55 mm. Pro komerční prostory nabídne záruku 10 let a poskytne 94 dekorů, z toho 74 jsou vyhrazeny dřevu a kameni. Vinylové dílce zvládají vysokou provozní zátěž (33), jsou připravené na podlahové vytápění, mají ochranu proti uklouznutí a odolají i vlivu kolečkových křesel. Amtico Spacia je vyráběna s ohledem k životnímu prostředí a splňuje ty nejpřísnější bezpečnostní a požární požadavky. Díky různým velikostem prken a dlaždic je možné vytvářet krásné podlahy, a to nejen v provedení dřeva. S předem připravenými vzory pokládky jednoduše vytvoříte podlahu, která zaujme svojí originalitou.

Prkna s velkým výběrem dekorů dřeva

Dřevěné dekory kolekce Amtico Spacia přináší 46 možností. Nechybí chladné, neutrální, teplé či zlatavé odstíny. Lehce tak dosáhnete optického zvětšení interiéru, jeho zútulnění nebo potřebné sounáležitosti s místem a jeho dekorativními prvky.

Speciálně navržená dubová prkna Heritage Oaks

Speciálně navržená čtveřice dubových dekorů přináší autentický vzhled zašlého dřeva. Čtyři odstíny mají nádech opotřebovaného povrchu, který podlahovině dodává jemný, neutrální či dramatický dojem. Jemně působící podtóny a kresby dubu pomohou dosáhnout skandinávského stylu.

Přečtěte si:  Elegantní velkoformátový vinyl - kolekce XL 0,4 A XL CLICK 0,4 Rigid

Rekultivujte prostory se Salvaged Timber

Dekor Salvaged Timber je inspirován regenerovaným dřevem, díky němuž získává nezaměnitelný přírodní vzhled. Skvěle se tak hodí pro vzor pokládky parkety, stripwood nebo broadwalk. Dekory Salvaged Timber jsou speciálně navrženy, aby působily rustikálně a přinesly celou řadu efektů, od bělených ploch přes stopy po řezání až po nalakovaná prkna.

Stylové podlahy z kamene

Dekory kamene v kolekci Amtico Spacia přinesou vyváženost, chlad i jemnost s nadčasovými barvami. Jsou připravené na jakýkoliv experiment, ať jde o velikost jednotlivých dlaždic, nebo o vytvoření rafinovaných stylů a designových zón. V nabídce jsou chladné, světlé i neutrální tóny, které nabízejí jemnou a uklidňující paletu.

Vneste do prostory mramor

S kolekcí Amtico Spacia vytvoříte i vzhled mramoru. Odolná LVT podlahovina přináší klasický vzhled tohoto materiálu v podobě ucelené palety jemných a přirozených tónů. Na výběr je růžový, klasický černý a bílý mramor v několika flexibilních velikostech pro svobodu návrhu podlahy, s nimiž nově vytvoříte i parketové vzory.

Krása dekorů Teraca

Teraco je k dostání ve čtvercové dlaždici s typických dekorem v šesti individuálních barevných provedeních, od jemných i perleťových až po tmavé a dramatické. Dá se snadno kombinovat i s dalšími dekory.

www.anvitrade.cz

Share.

About Author

Comments are closed.