Tilo/Design: vinyl, tinyl, rigidboard

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Designové podlahy tilo v osmi kolekcích autenticky vyjadřují charakter dřeva, kamene a kovu. Jsou odolné a snadné na údržbu, mají nepřeberné množství vzorů.

Nejmodernější technologie přináší téměř každý dekor na /DESIGN vinylovou podlahu a nyní nově také na podlahu Tinyl: ať už se jedná o nápadný dekor a živý industriální styl s dekorem rezavého železa, stylovou řadu s kamenným vzhledem nebo přírodní dekory se vzhledem dřeva.

Řada tilo/DESIGN nabízí vinylové podlahy, vinylové podlahy bez PVC v kolekci SENSANO a vinylovou odolnou podlahu RIGIDBOARD v kolekci SPA. Všechny jsou vyrobeny s cílem co nejvěrněji napodobit dřevěné, kamenné nebo kovové dekory.

FAVORITO Dub Nordsee:
dekor dřeva – klasika v nabídce vinylových podlah.

Kromě již osvědčených dřevěných dekorů v kolekcích FAVORITO, NOVO a ROBUSTO jsou nyní v řadě /DESIGN také novinky. Kolekce SENSANO bez obsahu PVC a změkčovadel je založena na materiálu Tinyl® a reaguje na výzvu alternativních materiálů. Tinyl byl vyvinut kvůli rostoucí poptávce po výrobcích neobsahujících PVC. Jedná se o termoplastickou dekorativní vrstvu, která nevyžaduje žádná změkčovadla ani PVC. Název Tinyl je složen z „ti“od tilo a „nyl“ od vinyl, protože materiál má podobný profil vlastností jako vinyl. Tilo Tinyl se snadno udržuje, je odolný a příjemný. Díky speciální lepicí technice je kolekce Tinyl SENSANO chráněna před vlhkostí po dobu čtyř hodin, a proto se ideálně hodí pro oblasti, které by také měly být odolné proti vlhkosti, jako jsou vstupní prostory nebo kuchyně. Kromě SENSANO nabízí kolekce SPA také nové možnosti pro použití v koupelně. Rigidboards jsou voděodolné a chráněné před vlhkostí po dobu 24 hodin.

GRANDO Modřín Natur:
formát selského prkna ve světě /DESIGN.

S kolekcí ELITO TREND tilo nadále přináší barevné odstíny dřevěných podlah, a to ve skutečném formátu. Novinkou je, že barevný odstín vinylů dokonale ladí se všemi kolekcemi TREND v podlahách #PARKETT.

Přečtěte si:  PODLAHY Profi 2023/05

Aktuální téma velkých formátů TREND ale jde dále: Kromě barevných odstínů, povrchů a třídění má na vzhled podlahy v místnosti rozhodující vliv zejména formát dílce. Různé délky a šířky mění vzhled podlahy, mohou rozšířit nebo zmenšit místnost a vdechnout jí život. Vinylové dekory ve formátu venkovského prkna v kolekcích ELITO TREND a GRANDO nebo formát dlaždic XXL v kolekci ELEGANTO umožňují uplatnění velkoformátového trendu i ve vinylu.

ELEGANTO Kámen Terrazzo:
vzrušující efekt jemného kamene.

U těchto produktů je také třeba zdůraznit několik dekorů: Například odvážný vinylový dekor Terrazzo v kolekci ELEGANTO. Tento efekt jemného kamene vychází ze symbolického kamene Ceppo di Gré – harmonicky nepravidelného – pro individuální design. Čisté barvy jsou nyní k dispozici nejen u dřevěných podlah, ale také v /DESIGNU v kolekcích ELITO TREND, NOVO, ROBUSTO a ELEGANTO. Další novinky najdete v kolekci GRANDO – podlaha Dub Loft (rustikální zbarvení) a Smrk Chalet (béžový barevný tón s nápadným tříděním) a dekor Dub Monte (klasické dubové praskliny) v kolekci FAVORITO.

ELITO TREND Dub Weiss:
nedostižný v technice a designu.

Jako vždy nabízí tilo pro všechny podlahy také identické schody a podlahové lišty. Pohled na podlahovou plochu pak pokračuje i na schodech a podlahové liště, jako by byly vyrobeny z jednoho kusu. To vytváří plynulé přechody a dokonalý design bydlení na všech úrovních.

SENSANO Dub Spree:
bez PVC a změkčovadel.

www.tilo.cz

Share.

About Author

Comments are closed.