PODLAHY Profi 2022/04

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

hlavně přirozeně! Tenhle slogan by vzhledem k nastávajícímu létu mohl mít mnoho výkladů, ale nemusíte se obávat, není v něm nic osobního. Jde o to, jak vyjadřují současný trend laminátových podlahovin přední evropští výrobci sdružení v EPLF. Jedná se nejen o barevnost, u níž vedou teplé tóny medu a světlé přírodní dřevo, ale i o co nejvěrnější imitace kreseb dřeva a jeho struktur. Doma v posledních letech trávíme stále více času, a tak je příklon k uklidňujícímu „přírodnímu“ a přirozenému prostředí stále více patrný.

Dalším významným požadavkem zákazníků je i funkčnost a odolnost, podlaha musí být praktická a ideálně vhodná do všech obytných prostor, i do těch náročných na provoz a vystavených vlhkosti. A výrobci tato zadání díky technologickým novinkám a „vychytávkám“ zdárně plní. Na to, co nabízejí, se můžete podívat v rubrice Profi téma. Dalším tématem tohoto čísla je nářadí, nástroje a přístroje, bez nichž se podlahář při své praxi neobejde, a vzhledem ke stálé absenci veletrhů jsme se zaměřili také na představení novinek jednotlivých firem pro letošní rok. Navštívit s námi můžete krásný zámek Veltrusy, a pokud při svých letních cestách někde narazíte na zajímavou zámeckou podlahu, dejte nám vědět!

Přeji vám krásné léto a příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi;

Share.

About Author

Comments are closed.