Rigidní vinyl Floorify, perfektně vyladěný design s patentovanou technologií

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Podlahoviny Floorify spojují perfektně vyladěný design s patentovanou technologií výroby, která zajišťuje vynikající vlastnosti. Designéři s nimi rádi pracují díky velkému výběru dřevěných i kamenných dekorů nerozeznatelných od originálů. Podlaháři zase oceňují vysokou kvalitu, příkladnou stabilitu i snadnou a bezproblémovou pokládku. U zákazníků mají úspěch z mnoha důvodů: design, nadstandardní velikost lamel, vynikající odolnost, jednoduchá údržba a mnoho dalších výhod.

Skvělé vlastnosti Floorify jsou dány jejich promyšlenou konstrukcí – jedinečné jádro Floorify®Rigid Core je díky obsahu minerálů pevné a rozměrově stabilní. Nemusíte se bát umístit tuto krytinu do jižní prosklené zimní zahrady, stříškování obvyklé u běžných vinylů rozhodně nehrozí. Podlahoviny jsou také ideální pro podlahové topení včetně elektrických topných fólií.

Povrchová úprava Floorify Quiet Sense Technology zajišťuje mimořádnou odolnost proti nárazům, škrábancům i skvrnám. Vzhledem k absolutní voděvzdornosti a vysoké odolnosti je lze umístit do celého podlaží, a to bez přechodových profilů až do plochy 400 m2.

Floorify se mohou celoplošně nalepit, nebo položit plovoucím způsobem. Extrémně odolný zámkový spoj (900 kg/m2) je minimálně 4x pevnější než u běžných vinylů a nehrozí, že se zámky během pokládky rozlámou.

Vinylové dílce Floorify jsou tenké, tedy ideální pro rekonstrukci. Pevné a zároveň pružné lamely se dají položit i na stávající dlažbu a nezkopírují časem spáry a jiné lokální nerovnosti.

Podlahoviny Floorify vynikají nadčasovými realistickými dekory s minimem opakování stejného vzoru. Inovativní technologie zpracování vytváří nádherně strukturované dekory dřeva v mnoha různých odstínech, v čistém třídění nebo s věrným zobrazením suků i prasklin. Stejně tak kamenné dekory jako Terrazzo, Verona, pískovec a beton překvapí autentickým vzhledem. Letos přibyly nové dekory HERRINGBONE ve vzoru rybiny, která je v posledních letech velmi populární.

Přečtěte si:  Historické vzory parket 4 - Intarzie, inkrustace a marketerie

www.floorify.cz

Share.

About Author

Comments are closed.